Miért álmodhatok vajon gyakran ezzel a személlyel?
Sziasztok. Mostanában nagyon gyakran előfordul, hogy az egyik volt osztálytársammal álmodok. Általában valahogyan összejövünk, vagy romantikus partnereket alkotunk az álmaimban.
Ez azért furcsa, mert már évek óta nem láttam őt, nem beszéltem vele. Első osztálytól nyolcadikig voltunk osztálytársak, és jövőre leszek/leszünk végzősök középsuliban. Szóval már egy ideje nem az életem része.
Ha jól emlékszem volt olyan talán negyedik osztályban, hogy tetszett nekem, de ez nem hinném, hogy hatással lenni a mostani életemre ilyen szinten, hogy ilyeneket álmodjak vele, hiszen még csak 10 éves voltam akkoriban. Azután nem emlékszem, hogy valaha tetszettünk volna egymásnak.
Most pedig már mindkettőnknek megvan a saját élete, neki évek óta barátnője is van.
Nem értem, hogyan tud egy ilyen random személy a múltamból csak úgy beférkőzni az álmaimba. Ha tudtok erre valami értelmes magyarázatot, azt megköszönném!
Mivel az agyad álmodáskor rak a sztorikba megélt élményeket, vagy régebben ismert embereket szereplőkként az első álomkor is ez történhetett, hogy akkor valamiért pont őt tette bele az agyad az álmodba. A többi álom lehet arra épül, hogy miután felkelsz így akaratlanul is gondolkodsz az adott személyen, feleleveníted, és hát ugye sokszor álmodunk azzal is akire azon a napon pl sokat gondolunk, így következő éjszakán ezért kerülhet bele, és így tovább… Én ezt egy ilyen láncreakciónak mondanám de persze nem értek hozzá annyira. :)
Az pedig hogy romantikus az álom simán lehet azért mert pozitív kötődésed volt anno az irányába, meg mondtad hogy tetszett is, lehet ezért így rakta össze a fejed este. Viszont, hogy többször is volt ilyen, hogy összejöttetek ez tényleg érdekes. Gondolom nem a 10 éves énje az álmaid főszereplője, lehet hogy tudat alatt vonzódsz hozzá.
Ha van barátod akkor tuti zavaró lehet, pláne hogy az álmokat sokszor intenzíven éli meg az ember.
De én arra tippelnék most, hogy azért lehet mert egyszer véletlen feljött az álmodba, egy pozitív, élvezetes álomként és olyankor sokat idézi fel az ember, így úgymond ,,rajta jár” az eszed.
Szerintem el fog ez múlni magától, ne aggódj rajta, legkésőbb ha beindul a suli. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!