Ezt miért álmodhatom ennyiszer? Van bármi jelentése?
Figyelt kérdés
Szó szerint minden héten azt álmodom, hogy egy emberrel, aki gyűlöl engem (én őt nem) kibékülök, meg barátok leszünk. De amúgy a valóságban nem akarok semmit tőle, szóval nem is értem miért álmodhatom ezt ennyiszer.2022. szept. 30. 07:40
1/3 anonim válasza:
Szerintem látens módon fel akarod kérni egy táncra. Ha legközelebb látod közeledni, kezdj el keringeni körülötte mint egy bolygó a nap körül.
2/3 anonim válasza:
Az álmok nagyon kiszámíthatatlanok, a tudatalattiból fakadnak, ezért nagyon nehéz értelmezni őket (főleg a divatos "álmoskönyvekkel", amik nagyon általánosítanak a szimbólumok jelentése terén, pedig minden ember egyedi, megismételhetetlen személyiséggel rendelkezik, ezért minden kép, hang, jelenés az álmaikban egyedi, más és más jelentéstartalommal bírhat).
3/3 anonim válasza:
Gondolom alapból te inkább a békességre törekszel. Inkább tartanál fent vele egy normális, semleges viszonyt, mint egy negatívat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!