Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A koporsó mit jelenthet?

A koporsó mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Volt a házamban egy koporsó ami az oldalára volt borulva és kicsit nyitva is volt emiatt. Látszott hogy van benne holttest is. Én odamentem és talpra állítottam meg megigazgattam az elhunytat meg a koporsóban lévő bélést és a mellé helyezett apró tárgyakat is. Nem mondhatnám félelmetesnek az álmot (talán

egy kicsit) hanem inkább gondoskodás és elbúcsúzás volt amit éreztem. Lehet hülye vagyok hogy foglalkozom ezzel a dologgal de azért le kellett írnom. Vajon lehet az álomnak álmoknak jelentősége?

aug. 5. 20:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A regi enedtol bucsuztal el. Tisztelettel porolgattad,megbocsatottal magadnak a multban ert megalaztatasok miatt. A megbocsatas magadnak az elso lepes az onbizalmad epiteseben.

Oldalara volt borulva es nyitva volt. A koporso fektetve szokott lenni. Az egyensulyabol volt kimozdulva a regi ened. Nem voltak a dolgok a helyukon.

A kopordo nyitva volt: nyitott vagy a valtozasra,a szived kedzen all gondodkodas torodes elfogadasara. Megengeded magadnak ,ahogy buntudat nelkul elvezed a torodest, szeretetet,amit kapsz. Hatalmas fejlodes ez.

A halott talpraallitasa szamomra azt szimbolitalja,hogy feldolgoztad a serelmeket vagy epp feldolgozod . Szoktak mondani,h talpraalltal. Lelkileg talpraalltal. Kimasztal a kriptabol,a godorbol amibol a ver folyt ,amiben melyen voltal.

A halalba semmit sem vihetsz magaddal. Feleslegesek a targyak. Az oromet viheted magaddal,amit az ajandekozassal okoztal valakinek peldaul. Az oromod orokerteku es soha senki sem veheti el toled. Az energia,a hala ,ami feled aramlik az orokke tart.

Az uj eletedben is akkor ervebyesulsz,ha minden regi targyad emleked (ami a rossz megalazasokkal teli eletedre emlekeztet)serulesedre, ott hagyod,amitol megalaztatast szenvedtel.

Az uj ened uj eleted elfogadtad,elrendezted a korulmenyeit,onbizalommal vagsz bele. Tudod hogy sikerulni fog.

Hatalmas fejlodes ez az alom ahhoz kepest,amikor vki azt almodta,hogy fekete folpackkal oda van kotozve a sirkohoz es fuldoklik.

A te mostani koporsodnak belese is van . A hslott nagyrsbecsulesenek szinboluma. Emlexel,h esetleg vervotos barsony vagy fekete sekyem a beles?

Emlexel,hogy a halott fekete slimfit oltonyben volt vagy hetkoznspi ruhazatban? Terszett a ruhazata neked?

aug. 6. 20:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Fehér volt a koporsó belseje és fekete öltönyben volt a halott.
aug. 6. 21:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem volt bajom a ruhájával.
aug. 6. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A fehér az elitet, és a felsőbbrendű dolgokat, az új kezdetet is szimbolizálja. (

Oltonyt unnepkor szoktak benni,fontos esemenyen. Az elegans ruha a sajat magunk megbecsulesenek szimboluma.

Nem volt bajod a ruhajabal,azaz megbocsajtottal magadnak,a magad megbecsulesenek kezdete. Az onbizalom epites eldo lepese a magunknak valo megbocsatas.

Az almod azt mondja,hogy nagyon nagy szemelyisegfejlodesen mentel keresztul es nagyon jo iranyba haladsz.

Emlexel milyen targyak voltak a halott mellett? Hogy neztek ki,mire hasznalhatoak es milyen erzest keltett benned a latvanyuk?

Hogy nezett ki a hslott arca? Mosolygott ,merges volt vagy komor?

aug. 7. 06:51
 5/8 A kérdező kommentje:

A halott arca az nincs előttem.

A tárgyak pontossága sem igazán maradt meg bennem (apró kis emlék tárgyak talán), de azokat is elrendezgettem szépen. Búcsú és szeretet érzést keltettek a tárgyak miközben rendezgetem őket.

aug. 7. 07:04
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

Elrendezgetted a targyakat. Azt jelenti,hogy az emlekeid elkezdted feldolgozni,megerteni mi miert tortent. A megertes kell a feldolgozashoz. Mar nem ugy tekintesz a multra,mint egy sokk egy omlo verfolyam . Megertetted,hogy minden rosszra szukseged volt ahhoz,hogy fejlodj ,a jovodet megalapozd. A multad adja a motivaciot,hogy fejlodj. At kellett elned azt a korszakot,hogy azza valhass,akire felnezel. Hosszu tanulas all elotted es a multad fog segiteni mindig ,hogy folytasd a

A multam nelkul en se valhattam volna azza az emberre,aki most vagyok.

Amit a cél elérésével kapunk, közel sem olyan fontos, mint amivé válunk, amíg azt elérjük.

(Zig Ziglar)

aug. 7. 23:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Van benne valami.
aug. 8. 06:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Szivesenn.
aug. 9. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!