Tudnátok segíteni megfejteni ezt az álmot?
Csak olyanok írjanak akik értenek is ehhez,a többire nem vagyok kíváncsi.
Tegnap este azt álmodtam, hogy a jobb kezemen lévő középső ujjamon pirosos foltok voltak, amivel elmentünk az orvoshoz és azt mondta hogy nem lehet rajta segíteni, és egész életemben ott lesz, néha be fog gyulladni, és el fog fertőződni, stb. Mi több ettől fogok meghalni 40-50 évesen. Tehát ez a seb az ujjamon fogja rám hozni a halált. Én ez után sírni kezdtem.. ennyire emlékszem, utána felébredtem és nagyon rossz érzés volt bennem. Olyan érzésem van mintha ez az álom mondani akarna nekem valamit hogy mire figyeljek oda vagy nem tudom. Köszönöm ha elolvastad! Kérlek segítsetek 16/L
Azért írom, amit, mert még fiatal vagy, s talán fog rád hatni. Előre is köszönöm, ha szánsz rá egy percet. ;)
Bármit bele lehet ebbe magyarázni, ahogy 2. válaszoló is tette, aminek valszeg jobban örültél, mert jobban illeszkedett az aktuális gondolkodásodba, de jobb, ha tudod, az álmok csupán az emlékeid feldolgozásából fakadó random képek sorozata, nincs bennük semmi misztikus. Valószínűleg láttál valamilyen sérülést, meg sírást, halállal kapcsolatos dolgot, stb.-t a napokban, aztán ezek érzékenyebben érintenek, s ezért jobban megmaradtak a munka memoriádban reggel. Miközben a hosszú távú memóriádba vándoroltak ezek az emlékek, álmodtál. Vannak olyan ortodox eszközök, mint a gyógynövényekkel kiegészített korházi kezelés, meg hasonlók, aminek van létjogosultsága, de nem validálja az összes spiri dolgot a világban. Elhiszem, hogy könnyebb elfogadni a meglévő válaszokat, de nem mindig a könnyű út a jó út.
Nem írok semmit, mert te 16 évesen nem vagy kíváncsi olyanok véleményére, akik többet éltek és többet tapasztaltak és azt mondják neked, hogy az álmok soha nem akarnak mondani neked semmit.
Feleslegesen pánikolsz.
Ja, véletlenül mégis írtam valamit.
"az álmok soha nem akarnak mondani neked semmit."
Az a baj, kedves Szervizmérnök úr, hogy ez nem igaz.
Azon kívül, amit DeMoR írt - léteznek ún "jósló" álmok, amit a tudattalan indít, és valamire figyelmeztet, amit ő már tud, de a tudatod még nem.
Semmi misztikus nincs ebben, ez biológia.
Pont jósló álmok nincsenek, miután jósolni egyébként sem lehet.
Nyilván az álmoknak megvan a maga élettani szerepe, működése, szimbolikus tartalma, amit nem részleteztem, megtalálható az interneten szakmai, illetve tudományos cikkekben.
Semmiféle ezo / misztikus forrás nem mérvadó természetesen, nem ilyenekre utaltam, hanem rendes, igényes írásokra.
4. válaszom az adott kontextusra, kérdésre vonatkozik, azaz ilyen "ezo értelemben" semmit nem érdemes belelátni.
Igazából arra is céloztam, hogy én már "többet álmodtam", mint a kérdező, esetleg jobban rájöttem a logikájára, de nem kell nekem hinni.
Jóslás soha nem volt természetesen, vicc az egész.
Az álmok valóban jeleznek és vannak jelentőségeik, csak nehéz korrekten kiolvasni Őket.
Ez inkább azt jelenti, hogy van az életedben valami olyan dolog vagy olyan illető, aki már most drasztikusan el kezdett Téged fertőzni valamilyen formában, ezt a tudat alattid érzékeli és jelez Neked egy ilyen formában.
Figyelj oda a környezetedre, ki az, aki úgy tühet, hogy butasággal, hülyeséggel vagy fars információval fertőz Téged és ez hosszú távon valószínű lelki töréshez fog vezetni Téged.
Lehet valaki bánt Téged szóban és nem veszed észre, hogy árt Neked valamilyen módon, viszont hosszútávon nagy károkat fog benne okozni.
A traumák is így dolgoznak, ahogy az álmod le írja, örökre ott marad.
Valószínű valaki vagy valami (munkahelyi közeg, iskolai közeg, közösség, valaki suliban, valaki a családodban, barát, stb) el kezdett Téged fertőzni egyfajta formában és még idejében kapod a jelzést álom formában, hogy mi lesz ebből hosszútávon.
Keresd meg a környezetedben, hogy az álom kire vagy mire akarja felhívni a figyelmedet.
A középső ujjad azt jelentheti, hogy az önmegvalósításodban, az önkifejezésedben gátolhat vagy fertőzhet Téged valaki és lehet elformálna Téged egy teljesen olyan irányba, ami Neked káros, akár traumatikus lehet.
Találd meg ezt az illetőt vagy dolgot és tarts távolságot Vele, vagy szakítsd meg a kapcsolatot. Vagy beszélj Vele.
Ja igen, azt elfelejtettem, hogy ez a fertőzés pletykát is jelenthet, hogy valaki pletykál rólad, ami traumatikus vagy drasztikusba vissza üthet rád.
Szóval a közvetlen környezetedben kutass ezek után jó alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!