Valaki segitene megfejteni nekem ezt az álmot?
Álmodtam tegnap, ültem egy autóban és Pesten az aréna Plaza felé mentünk mikor a kocsiból láttam egy lányt akivel felvettem a szemkontaktust és olyan volt mintha a lelkembe bámulja. Próbáltam elvinni a tekintetem de egyből visszaneztem mindig aztán az a kocsi jobbra mi meg balra mentünk.
aztán mondtam hogy forduljunk vissza arra kell menni mert láttam valamit, innentől kezdve valszeg már osszekuszalodtak a gondolataim mert tudatos almodas volt, és a kocsijukban ugyan úgy öt láttam de tanga an volt és nagyon szép kidolgozott feneke volt :'DD.
Tegnap. Napközbe láttam facen egy megjegyzést Balaton aranypart alatt ahol embert keresnek nő meg én is kerestem már instam hashtag segítségével, szóval én is kerestem meg álmomban a csajt facen meg ilyesmi tudjátok, szóval amit leirtam 1. Bekezdést mi lehetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!