Mit jelenthet ez a morbid álom?
azt álmodtam ma hogy egy lakó telepen vagyok ,követ engem egy öregebb férfi , (én 16l ő 65-70)
nem hagy békén de erre kevésbé emlékszem. majd egy fura épületbe elmentem fürdeni ami mellett közvetlen egy orvosi rendelő van , és fürdés közben elkezdett ömleni a nemiszervemből a vér,mint a menstruáció de nagyon durván jött ,mintha egy ütőér szétrobbant volna . nagyon sok ideig folyt ,többször abbahagytam a zuhanyzást de mindig visszakellett mennem újra lefürdeni de mivel mások is használhatták azt a fürdőt így várnom kellett ömlő vérrel mire a másik végzik. nagyon össze vissza és értelmetlen,az is lehet hogy nincs értelme de főleg a vérzés téma érdekelne..
Szerintem is vigyázz magara. Szerintem leginkább az életerővel áll összefüggésben. Valamiféle veszélyt jelezhet.
Vagy ha esetleg menstruácio előtt vannak azzal kapcsolatos fura álmaid, akkor lehet csak annyi.
Mondok egy példát:volt egy kolléganőm ő egyszer azt álmodta hogy valamije nagyon vérzett. Aztán eltört a keze és soká táppénzen volt. Alig hogy rendbejött, ujra eltört a keze. Hát elég küzdelmes éve volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!