Vajon miért álmodtam ezt a felkínált ételről?
Meghívott egy pasi magához ebedre, de nem voltam éhes, valami húst sütött szószban marhahúst, de megköszöntem nem kívántam, csak sütit ettem es kávét.
Valami furcsa füszert használt a húsra ami belengte az egész házat es egyszerűen undorított a szaga.
Ez volt tegnap.
Utána este lefekszem ez azt álmodom, hogy ott vagyok nála és megkóstolom a húst, és erős hányinger tör rám, elkezdtem álmomban öklendezni!
Vajon ez az álom azt mondja, hogy valamit megéreztem, a kapcsolattal kapcsolatosan, vagy valami intuíció?
A hús szimbolikája az álomban a gazdagság jeleként értelmezhető, különösen, ha a húst éppen elkészítik és megfőzik. A húst készítő személy olyan személyt jelképezhet, aki közel áll hozzád, vagy olyasvalakit, aki segít neked.
Ha egy nagy steak elfogyasztásáról álmodsz, akkor ez szerencsét és bőséget jelent.
Szerintem irjgy vagy a masik gazdagsagara,ezt szimbolizalja a hanyinger. Nem veszi ne a gxomrod nem tudod megemeszteni vagy eloitsleteid vsnnak veke szembem (lehet j a szileid ugy neveltek h minden gazdag ember rossz) ,h gazdag az illeto. Elutasitod eloszor. Aztan megprobalsz vele elni.
Ha a parod gazdag,akkor mar te is a reszese vagy a gazdag eletnek.
Nem a párom, és nem hiszem, hogy gazdag lenne, nem irigyelek tőle semmit.
Igazság az, hogy lehet a pasastól volt hanyingerem.
Mar be is fejeztem vele azóta
Kösz az elemzést, de nem talált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!