Halott családtag (Nagyanyám édesanyja) vizet sepert?
Sziasztok!
A mamám reggel mesélte,hogy az édesanyjával álmodott egy héten belül 3-jára.
Rossz érzéssel kelt fel. Azt álmodta,hogy az anyukája aki már sajnos nem él,(hiányzik is már neki nagyon) ezt álmodta vele kapcsolatosan. Kérdésem ezzel kapcsolatban,hogy jelenthet ez az álom a nagyanyámra nézve valami problémát? Egész nap ezen gondolkodik.
Én személy szerint hiszek az álmok jelentésében és érdekel is.
Az álomnak a legfőbb jelentése az ,hogy szerette az anyukáját.
Vágyódik iránta.
A mamádra nem az álom jelenti a problémát ,mert az csak a tudatalattiból felszabadúlt emlékfoszlányok ,hanem a vágyódás.
Aminek van az elmére nézve valamiféle hatása ,ami ugye az ,hogy egész nap ezen gondolkodik.
A gondolkodással lehetne mit kezdeni.
De a vágyódással már nem tudom ,hogy mit lehetne ,ami számára is megvalósítható lenne.Ill a gondolkodás megváltoztatása is nem tudom ,hogy már ilyen korban egyáltalán lehetséges-e.
Én a meditációt szoktam javasolni ill a nevetés,mosolygást és a pozitív gondolkodásnak a gyakorlását.
A problémát az jelentheti ,hogy elvonja a folyamatos szüntelen gondolkodás a figyelmét a hétköznapi dolgok végrehajtásától ,amiből ugye baleset is származhat.
Illetve a vágyodásból én szerintem kialakulhat depresszió is.De ez ugye nem feltétlenűl alakul ki ,de ami biztos az ,hogy szenvedéssel jár a vágyódás főleg akkor ha valami olyan iránt érzik vágyat,vágyódást ,amit már nem kaphat vissza.
Érdemes lenne egy pszichológussal konzultálni.De ugye az ő korosztályában ez nem volt ill nem divat így erre kevés az esély ,hogy ő bele menne ebbe.
De persze te ismered.Ezt neked kell mérlegelni ,hogy hajlandó e erre vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!