Mit jelenthet ez az álom? Furcsa és nem volt még hasonló
Két részből áll. Magamról annyit, hogy harmincas férfi vagyok.
Első helyszín egy lakásomra emlékeztető hely, sötét volt és sok ember. Ott volt a lány is, aki nagyon tetszett nekem (talán én is neki, de párkapcsolatban volt) - ez a való életben. De már 1 éve nem láttam, nem beszéltem vele.
Elkezdtünk amolyan flörtölősen csipkelődni egymással meg odamondogatni. Mire kitalálta hogy rendezzünk kávéfőző versenyt, ki csinál jobb kávét. A való életben sem én sem ő nem barista vagy ilyesmi. Mivel sok ember volt meg is beszéltük hogy kiválasztjuk a zsűritagokat. Mialatt zajlottak az előkészületek én egy másik helyszínre kerültem és itt jön a 2. rész.
Egy alagsori helyre kerültem de már nappal volt, világos helység, ilyen szállodai mosodára emlékeztető hely. Megjelent egy magas, modell alkatú lány, igazi szlávos szigorú, arccal. Magassarkúban magasabb volt nálam, dacára hogy 195 cm magas vagyok. Domináns volt, letepert, csókolózrltunk, de nem engedte hogy nyelvesen csókoljam, kacérkodott. Aztán az udvarról valami furcsa zaj jött, be kellett fejeznünk felöltöztünk. Mire az ajtóhoz mennék, ez a nő már macskává változott és nyávogott is. Kb ennyi.
Ja, sose voltym magas vékony nővel és ez a csaj nem emlékeztetett egy ismerősömre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!