Ha a foghúzás fáj, akkor közeli halál, ha nem fáj, távoli. Ez igaz? nénikém álmotta mikor felkelt fájt a foga
A foghúzás a fiataloknak is qrvára fáj
Idősebb korban a meglazult fogak esetleg kevésbé
Tehát fordítva inkább igaz
2 ez tévhit. Attól függ mennyire ügyes a fogorvos.
Nekem egynek a húzása sztk-s fogorvosnál qvára fájt, de még a sima tömés is. Majd találtam par éve egy olyat, aki gyökérkezelést fa´jdalommentesen csinálta, gyulladt fog gyökérkezelésénél kevesebb volt a fájdalom, mint az sztk-s dokinál a sima tömés, meg pár hete húzott bölcsségfogat, abszolút fájdalommentesen.
Igaz, hogy ö nem rángatta, mint az sztk-s, hanem valamit matatott, 1-2percig, majd fogott egy kisebb fogót és kivette. Pedig rendesen rosszul vagyok az ilyenekrtöl.
A kérdésre válaszolva: igaz.
Amikor azt álmodtam, hogy fáj a fogam, kihull és vérzik, akkor közeli hozzátartozóm halt meg, nagymamám.
Amikor azt álmodtam, hogy csak elszíneződik, akkor családban kisebb nagyobb betegségek, bajok voltak, de nem halál. Vagy távoli rokon.
Hát ha ezt álmotta akkor ezt álmotta, ez van.
Kerdezd meg, hogy máskor is álmotta-e ezt. Meg minden nap, hogy na nénikem,mit álmottá?
😂🤣😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!