Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ha a foghúzás fáj, akkor...

Ha a foghúzás fáj, akkor közeli halál, ha nem fáj, távoli. Ez igaz? nénikém álmotta mikor felkelt fájt a foga

Figyelt kérdés
jún. 7. 16:34
 1/7 Grimfox ***** válasza:
72%
Nem igaz. A foghúzásról való álmodás, és a halál között nincs összefüggésben. A fog elvesztése álomban a való élet veszteségeit jelzi, többnyire azt, amelyiket nem tudja elfogadni az álmodó. Ha csak kiesik a fog, az is ilyen jelentésű. Ha húzzák, akkor valamilyen kényszeredett veszteségről van szó. Vagy éppen olyasmiről, amit önként adott fel, de nem szívesen.
jún. 7. 16:42
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

A foghúzás a fiataloknak is qrvára fáj

Idősebb korban a meglazult fogak esetleg kevésbé

Tehát fordítva inkább igaz

jún. 7. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem életben még sosem nyúlt fogorvos a fogamhoz, szóval fogalmam sincs hogy milyen érzés hogy húzás, viszont régóta vannak olyan álmaim hogy kiesnek a fogaim, sőt olyan is volt hogy rengeteg fog volt a számban és nem tudtam kiköpni, kvázi fulladoztam tőlük… nem tudom mai napig mi a jelentése, vagy hogy van e
jún. 7. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:

2 ez tévhit. Attól függ mennyire ügyes a fogorvos.

Nekem egynek a húzása sztk-s fogorvosnál qvára fájt, de még a sima tömés is. Majd találtam par éve egy olyat, aki gyökérkezelést fa´jdalommentesen csinálta, gyulladt fog gyökérkezelésénél kevesebb volt a fájdalom, mint az sztk-s dokinál a sima tömés, meg pár hete húzott bölcsségfogat, abszolút fájdalommentesen.

Igaz, hogy ö nem rángatta, mint az sztk-s, hanem valamit matatott, 1-2percig, majd fogott egy kisebb fogót és kivette. Pedig rendesen rosszul vagyok az ilyenekrtöl.

jún. 7. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:
7%

A kérdésre válaszolva: igaz.

Amikor azt álmodtam, hogy fáj a fogam, kihull és vérzik, akkor közeli hozzátartozóm halt meg, nagymamám.

Amikor azt álmodtam, hogy csak elszíneződik, akkor családban kisebb nagyobb betegségek, bajok voltak, de nem halál. Vagy távoli rokon.

jún. 7. 18:11
 6/7 anonim ***** válasza:
26%

Hát ha ezt álmotta akkor ezt álmotta, ez van.

Kerdezd meg, hogy máskor is álmotta-e ezt. Meg minden nap, hogy na nénikem,mit álmottá?

😂🤣😂

jún. 7. 18:38
 7/7 Oldfire ***** válasza:
Baromság.Ezek azerint a föld pedig lapos.
jún. 14. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!