Szájsebészet segítség?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy eltört fogam amire sajnos rá nőtt az ínyem! Túl sokat vártam, hibáztam! A legnagyobb felélmem a fogorvos és sajnos nagyon könnyen szuvasodnak és törnek a fogaim! Ez nálunk többeknél van a családban! Nagyon fáj és a fogorvos azt mondta, sajnos szájsebészetre kell mennem! Pánikolok, volt, hogy elájultam foghúzás közben, itt meg gondolom felvágják majd az ínyem és kitudja hány darabban fogják kihúzzni.. Néztem az altatást, mert nekem 1 injekció nem segít és a pánikrohamok sem.. remeg az egész testem a beavatkozás alatt! De sokan azt mondják a szájsebészeten hatásosabb az érzéstelenítés! Sajnos nagyon erős, vastag gyökereim vannak! Segítsetek! Mire számíthatok? Mennyi idő egy ilyen hasonló beavatkozás? Mik a tapasztalatok? Volt már valaki altatva?jún. 6. 16:07
1/3 anonim válasza:
nekem a kettétört bölcsességfogam előbb kapta ki a szájsebész, mint pánikolhattam volna :) Pedig ha valaki, én rettegek.
2/3 Metionin válasza:
Rendesen érzéstelenítik, ne parázz. Nekem másfél óra alatt műtötték ki a csontból a befordult bölcsességfogaimat (kettőt) és az unalom volt a legrosszabb az egészben.
3/3 anonim válasza:
Esetleg menj el medicoverbe, nekem ott csinálták meg a fogaimat, pedig nagyon durva pánikrohamokat tudok produkálni a fogorvosnál.
Légzőgyakorlat nagyon sokat segít, illetve kérdd meg az orvost, hogy részletesen mondja el, mi fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!