Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthetnek ezek az...

Mit jelenthetnek ezek az álmok? Lehet hogy sikerült kilépnem a testemből alvás közben ?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 2x is előfordult mostanában velem, hogy saját magamat láttam az álmomban. Mindkét esetben aludtam az álmomban is, és láttam magam a testem mellett, ahogy saját magamra nézek. Nem tudom konkrétan megfogalmazni, hogy honnan tudom, de tudom hogy az életben is pont ugyan abban a pózban feküdtem az ágyon mint ahogy az álmomban. Arra gondoltam, hogy előfordulhat esetleg az, hogy tudattalanul sikerült kilépnem a saját testemből? Volt valakinek hasonló tapasztalata? Köszönöm a válaszokat.

jún. 3. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

Nincs testkilépés

Álmodtad csak, úgy erezted

jún. 3. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
Teljesen más érzés a testenkívüli élmény, mint az álom. És más, mint a tudatos álom. Aki átélte, tudja. Szerintem csak álmodtad.
jún. 3. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
15%
Lebegtél vagy csak a képet láttad?
jún. 3. 19:29
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Nekem egyszer olyan volt, hogy magamat láttam egy ablak előtt hátulról és odamentem magamhoz, erre szembefordultam magammal. De furcsa megfogalmazás ez, így volt. Egyszer álmodtam ilyet és félelmetes volt. Valamit suttogtam is, mozgott a szám, azt nem hallottam mit mondok.
jún. 3. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
65%
Csak simán azt álmodtad, hogy alszol. Ha tengerpartra álmodod magas, attól még nem voltál horvátba nyaralni...
jún. 4. 08:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Sokan hiszik úgy hogy alvas közben valamennyire elhagyjuk a testünket. Ezért nehezek a végtagok.

De az os előfordulhat hogy csak ezt álmodod, tudod hogy nézel ki, ismered a kedvenc alvós pozidat, és el is tudod magad képzelni alvas közben. Lattal nem egy képet, filmet, olvastál regényeket ahogy mások alszanak, lattal ismerőst, rokont, szülőt, testvért és a párod is aludni. Az agyad csak kicseréli a karaktereket és hopp már te alszol az ágyban.

A lehetőség szám kb végtelen…

Az lenne a fura ha almodban látnád ahogy meg fordulsz a lábad felé és mikor felkelsz a lábad a párnán s a fejed a túloldalon van. Akkor fix kilepsz a testéből és azt nézed ahogy alszol.

jún. 4. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!