Tegnap épp elaludtam, és valami nagyon furcsa dolog történt velem, mi lehetett ez?
Elalvás után valami megmagyaràzhatatlan, rossz érzés tört rám. Hallottam ahogy hörgök, de nem tudtam felébredni Gondolom nem kaptam levegőt, vagy ki tudja.
Utána sikerült valahogy az ébredés, kinyitottam a szememet, és azt láttam, hogy egy ember épp átlép az ágyamon. Csak a törzse alsó részét láttam, a lábait.
Attól félek, hogy egy démon akart kinyírni :(
Pedig eddig nem nagyon hittem ezekben a dolgokban.
Mivel túl sok a kitalált kérdés, nem mondom, hogy el kell hinni, de velem is előfordult egyszer olyan rémálom, amikor bénán feküdtem az ágyban, a szobában sötét volt, de az előszobában világos.
Valaki bejött és egy párnát szorított az arcomra, míg nagy nehezen felébresztettem magam.
Ez a szokásos álmokhoz képest azért volt kínos, mert szokatlanul életszerű érzés volt, csakhogy ebből én nem vontam le hülyeségeket, legfeljebb megfogadtam, hogy legközelebb nem szabad nehezet vacsorázni.
Hasonló életszerű néha, hogy keresem az autóm, de nem találom, mert nem csak elvitték, de már darabokra is szerelték egy szervizben természetesen.
Ilyenkor baromi jó felébredni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!