Valaki tvdja mitjelent az "5H Szaturnusz"?
Figyelt kérdés
Szószerintjan. 26. 07:38
1/8 A kérdező kommentje:
Talán Saturn in the fifth house, de ez náluk egy nagyon szubmissziv, szexuális téma, szóval nemtom hogy kapcsolják össze... és nem vagyok tisztában ezekkel az ezoterikus dolgokkal sem, csak tényleg rengeteg szex van benne.
jan. 26. 07:51
2/8 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy fel állt a halál fasza. Illik rajta helyet foglalni ánuszon vagy vaginán keresztül.
3/8 A kérdező kommentje:
Ez igy van, főleg vibri és nudizmus, meg mazochizmus, ha érdekel :s
jan. 26. 07:57
4/8 A kérdező kommentje:
És egy egész trendet képzelj el, én az egyik taggal csak "flörtöltem" egyébként.
jan. 26. 08:02
6/8 A kérdező kommentje:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszk..
Ez segitett nagyjábol. Megszemélyesitik a bolygót, és rávetitik a potenciális partnerre, teletűzdelve a saját pervi vágyakkal. Persze ez egy teljesen természetes dolog részükröl, és ebben én is egyetértek.
jan. 26. 08:21
7/8 anonim válasza:
Na, de Bálvány... Reggel fél nyolcra már ilyen csúnyán leittad magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!