Jelenthet valamit, hogy elvágtam a köldökzsinóromat?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam múlt éjjel, hogy fáj a köldököm (nem rég volt laparoszkópos műtétem) és kilóg a köldök zsinór a hasamból. Majd keresztanyum megrántotta ami nagyon fájt, így kerestem egy nyugodt helyet és elvágtam tőben. Féltem megtenni, nehogy leszidjanak, de megtettem.
Jelenthet valamit? Túl tisztán emlékszem rá.
19l
2024. jan. 12. 13:17
1/3 P.Chris75 válasza:
Ha azért tetted mert ez volt a megoldás arra, hogy ne fájjon ne legyen ott az amitől fáj, akkor generált az agyad egy lehetséges megoldást, hogy a keresztanyu ne tudja megrántani többé. Más esetben ha a köldökzsinór jelképezi a kötődést az anyukádhoz akkor az elvágás szerintem egy jelképes gesztus arra, hogy meg akarsz állni a saját lábadon egyedül szülői felügyelet nélkül, és már nem akarsz kötődni az anyukádhoz.
2/3 A kérdező kommentje:
Az első variációt nem tartom igaznak az álmomra. A másodikat már hamarabb. A való életben is most kezdem nyitogatni a szárnyam.
2024. jan. 15. 18:57
3/3 anonim válasza:
Én is egyből a másidkra gondoltam. Leválás a szülőről, önállósodás. 30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!