Ez az álom jelenthet valamit?
Azt álmodtam, hogy valami téren voltam. Sokan mások is voltak ott, valamilyen alkalom lehetett. És a térről volt egy újépítésű járda a házak között. Megjelent a polgármester, királykék színű öltönyben, és vigyorgott. (Ez azért fura, mert a valóságban szürkébb személyiségnek tartom.) Mondtam neki, milyen jó ez az új járda, hogy rövidebb, és biztonságosabb mintha az autó úton kerülnénk. Majd azt mondta, hogy ez nem járda, hanem egy medencés szórakoztató park lesz.
Aztán ahol álltunk, ott volt valamilyen faszerkezet, és mutatta, hogy milyen szépen lefestették. Kérdezte, hogy tetszik-e, én meg nem akartam megbántani, mert az egész elég rozogának tűnt. Szóval, poénosan csak annyit montam, hogy; ha más nem, legalább jobb színben van. Aztán még beszélgettünk valamit, de már nem emlékszem, kicsit később fel is ébredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!