Volt már teljesen normális, mégis nagyon furcsa álmod?Magyarázat?🙍♀️
Figyelt kérdés
Nem sci-fi, hétköznapi álom, ami megtörténhet, mégis nagyon furcsán érezted magad utána. Általában csak úgy belecsöppenünk, de az enyémnek megvolt fixen az eleje, vége. És a történet is bizarr vagy nem tudom.
Azért érdekes, mert általában nem álmodok különleges dolgokat.
Itt szakad a hó!:)
Barkóba játékhoz ha a társad az áramelletásra gondol, mint fogalom, teljesen megfelelne, vagy kissé túlfacsartnak éreznétek?
2023. dec. 23. 01:57
1/10 A kérdező kommentje:
Nem is az, hogy túlfacsart, hanem olyan ergya. Vagy nem?
2023. dec. 23. 02:14
2/10 anonim válasza:
Nem értem, ahogyan azt sem, hogy miért a tudományok kategóriába tetted fel ezt a kérdést.
3/10 A kérdező kommentje:
Véletlen ebbe került, na és?Ha nem érted, akkor ne kommentelj, te savanyúkáposzta!
2023. dec. 23. 02:37
5/10 A kérdező kommentje:
Na igen, mi mást tudtál volna írni...
Bájos!
2023. dec. 23. 02:50
6/10 anonim válasza:
Nem azért keresem fel ezt a kategóriát, hogy ezoterikus marhaságokra és egyéb hipotézisekre keressek választ. Nagy ötlet ám ez, zseniális!
7/10 A kérdező kommentje:
Jajj de kis morci! Le ne vizelje a kutyusod a karifát!
2023. dec. 23. 08:48
8/10 anonim válasza:
Csak nem fogja, úgy látom nálad jobban nevelt.
9/10 anonim válasza:
Nagyapám azt monda, hogy minden addig szokatlan, amíg meg nem szokjuk.
10/10 anonim válasza:
Hordozhao cd lejatszon kellett meditacios zeneket hallgatnom de a cd lemez fura szurke volt meg a cd lejatszoba a lezer fej egy kis keramia kocka volt azt mondta valaki hogy jobb a minosege a szurke cd lemezt betettem egy masik lejatszoba amilyen nekem is volt regen es ugyan úgy szolt mint ebbe az elso sav valami beszed volt nehany perc a masodik hosszabb meditacios zene kb 40 perc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!