Álmomban lövés?
Az egyik ismerősömmel álmodtam.
Röviden és tömören:
Évek óta ismertem egy srácot. Nagyon jó barátok lettünk, de mint kiderült ő többet érzett és amikor volt lehetősége akkor szövetkezett egy másik emberrel ellenem, aki szintén össze akart velem jönni (van párom, szeretem) és igazából hátba szúrt a srác, kibeszélt és olyanokat állított (ezt anyukámnak telefonban el is mondta!) Hogy én őt orálisan akartam kényeztetni és a többi.. persze..
Egyébként műgyűjtő és hagyományőrző. Vannak igazi, korhű, hatástalanított fegyverei. Ezért kezd érdekes lenni az egész.
Álomról:
Azt álmodtam, három alkalommal is az este hogy egy épületben bolyongok, ahol kiderült ő is ott van, fegyverrel. Mivel ért hozzájuk, tudtam hogy tudja használni és nem fog félni.
Voltak emberek akiket megölt, de volt hogy csak sakkban tartott engem a fegyverrel. Nem mindig célzott rám, de az egyik alkalommal eltalálta a bokámat. Majd oldalról kaptam fejlövést, de az nem tudom ki lehetett. Elájultam, de láttam hogy mi történik körülöttem. Nagyon fájt, éreztem a fájdalmat.
3.
1. Már rég nem beszélek vele
2. Nem félek tőle, az sem érdekel hogy van rendőr ismerőse. Mit tud csinálni? Semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!