Folyton vele álmodok. Már megőrülök. Mit tegyek?
Legelejetol kezdem, volt egy alt. iskolas osztalytarsam akivel meg kis psis korunkba felso osztalyban egyutt voltunk, szerelmesek voltunk egymasba a 12-13eves korunk szerint. Namindegy
A sracok suli utan 4evig MINIMUM, hogy nem lattam, de tobbszor elokerult az almomba. Most egy masfel honapja egyutt dolgozunk, nevetgelunk, mosolyog ram, ha nevetunk a tobbiekkel mindig engem nez. Tesznek munkatarsak rolunk megjegyzeseket, intim megjegyzeseket. Ami nyilvan zavarba ejto, de nevet es zavarba jon.
Folyamatosan vele almodok. Nagyon zavaro, mert nekem baratom van es szerelmemkent gondolok ra, meg ha ez a srac is ott van tehat nekem erzeseim nincsenek fele, felre ertes ne essek, talan egy picit zavarban vagyok tole.
Node folyamatosan vele almodok peldaul: Egyutt vagyunk, sir az olembe borulva stb, szerelmes belem stbstbstb
Jopofa srac, de szamomra ez annyira nem veletlen, hogy evekig mikor nem lattuk egymast IS almodtam vele tobbszor, teljesen veletlenul egyutt dolgzunk, es folyton vele almodok. O is tudja, hogy van baratom. Erdekes egy szitu. Szerintetek mivan?:D
20L
Hát érdekes story biz :D legalább mint a párom meg én ahogy összejöttünk :)
Én nemtudom hogy ez poonttossan mitől is lehet..DE
Van egy olyan elméletem ami már már bebizonyosodni látszik (nálunk báris)
Ha egy pár sorsszerűen egymásnak van “kitalálva”
Előbb utóbb eggyüttlesznek
Ha akarnak ha nem..:) de ha nem semmi gond később majd “akarnifogják”mindketten :D
Lehet még nincs itt az ideje hogy ti ketten egy pár legyetek még nem
Minden kapcsolatunk ami végül válásal vègződik,az azért van mert valamit meg kell tanulnunk a másiktól/másikkal
Minden kapcsolat valamit tanít és jah..simán lehet hogy ti vagytok A PÁR,de nem most…1nap1hét1hónap1év10év30èv…?
Akik eggyütt kell hogy legyenek..,azok eggyütt is lesznek :)
Lehet most nemtáplálsz iránta semmiféle érzelmeket..vagy csak nem tudatosan?aztán mikor összejöttök azlesz hogy a kedves emberek megjegyzik “milyen helyes pár vagytok”és a többi..:)
De simán lehet ez mind hülyeség,oké…,de nekem jó ez a hit/tévhit ebben az ágazatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!