Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ezt egy időben...

Miért álmodtam ezt egy időben folyamatosan? Lehet valami jelentése?

Figyelt kérdés
Kb. 4-5 éves lehettem. Visszatérő álmom volt, hogy egy légüres fekete térben vagyok. Előttem fehér kör és téglalaphoz hasonló alakzatok lebegtek, és ahogy jöttek felém egyre nagyobbak lettek. Az alakzatok átlátszóak voltak, csak a fehér szegélyek voltak láthatók, a belseje beleolvadt a fekete légüres térbe. Amikor “átmentek” rajtam végül ezek az alakzatok nagyon rossz érzés volt szinte mindenem “beremegett” álmomban. Általában ilyenkor vérzett is az orrom, reggel csupa vér volt a párnám. (Az orvosok erre mindig csak azt felelték, hogy elpattant egy hajszálér az orromban, nem kell vele foglalkozni különösebben) Az álmomról magam sem tudom miért, de sosem meséltem a szüleimnek és az orvosoknak sem. Egy idő után megszűntek ezek az álmok soha többé nem álmodtam ezeket. Az orrvérzés is elmúlt.
2023. nov. 5. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Ki tudja, lehet valami vérkeringes zavar volt. Nem tudni
2023. nov. 5. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Tudást kaptál.

Az élmény, amit ehhez teremtettél olyan volt, ami miatt vérzett az orrod. Mint mikor érettségi előtt vérzik az orra a stresszes kamasznak. Hasonló, csak nem stresszel.

2023. nov. 6. 04:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem te vagy az egyetlen:

reddit.com/r/Dreams/comments/7ofu86/anyone_else_having_these_terrifying_geometric/

2023. nov. 6. 18:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt a k*rva. Most kissé beparáztam.
2023. nov. 6. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!