Mit jelent az hogy az álmom végén meghalok?
Figyelt kérdés
kérlek segítsetek mert eléggé hátborzongató :\2010. okt. 17. 13:35
2/21 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én eddig úgy tudtam, hogy ha valaki azt álmodja hogy meghal, akkor az valójában meghal álmában az agyat ért sokktól. Biztos, hogy meghalsz az álom végén?
3/21 A kérdező kommentje:
igen de mindig valamilyen magas helyről le esek
2010. okt. 17. 13:46
4/21 A kérdező kommentje:
aztán fölébredek
2010. okt. 17. 13:47
5/21 anonim válasza:
szerintem semmi jelentése nincs, énis álmodtam már sokszor ilyet, és még mindig élek :D szóval ne aggódj ! :)
6/21 A kérdező kommentje:
huh,most valamivel nyugodtabb vagyok:P amugy kössz a gyors választ
2010. okt. 17. 14:05
7/21 anonim válasza:
engem 1 időben mindig lelőttek, és "éreztem" ahogy csorog ki a vér... nem volt kellemes, de még élek :)
8/21 anonim válasza:
Egy ügyedet le szeretnéd zárni. Ha a konkrét lelki problémádat álmodod meg és ebbe belehalsz álmodban: a lelkedben lezártad ezt a gondodat.
9/21 anonim válasza:
Félelem a haláltól / elmúlástól / felcserélhetőségtől.
Sima frusztráció igy dolgozod fel a napi dolgokat.
10/21 anonim válasza:
én mindig azt álmodom, hogy elszédülök, és elesek, rendszerint egy ilyen korinthoszi oszlopokkal díszített ház lépcsőjéről, és mindig hirtelen felébredek, és még 1 percig szédülök, meg csodálkozom, hogy mi történt, az is tök rossz =//
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!