Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hisztek abban, hogy az álmokna...

Hisztek abban, hogy az álmoknak van jelentésük?

Figyelt kérdés
Én igazából legtöbbször azon vagyok, hogy ezek csak rabdom jönnek elő és nincs semmiféle mögöttes tartalma. Sokan hisznek benne, bár vannak kifejezetten álomfejtők, de azok (lehet nem mind) de szerintem kuruzslók inkább, úgy mint a jósok. Csak azért kérdem, mert - bár korábban is elfőfordult már - de most álmodtam egy nagyon furcsa dolgot, amit nem tudok hová tenni. Teljesen valóságos volt. Nem visszatérő álom, most álmodtam ezt először. Általában azért ránézek csupán kíváncsiságból az online álmoskönyvre, de ez annyira részletes, hogy kulcsszóval ezt nem hinném hogy meg lehetne fejteni. Már ha valóban van értelme törődni vele.

2023. aug. 28. 11:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom miféle tudatalatti üzenet lehet ez. Egyszerűen hiába gondolkodom rajta, nem találok magyarázatot rá.
2023. aug. 28. 19:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Miert mit almodtal?
2023. aug. 28. 20:42
 13/17 A kérdező kommentje:
Elég részletes és nem is szívesen beszélnék róla. Ha úgy vesszük nem túl kellemes dolog. Kicsit valahogy bonyolult nekem, és rendkívül részletes. Tényleg teljesen olyan volt, mintha valóság lett volna. Tényleg ne haragudj, de inkább nem mesélném el, ha nem gond. Egyébként sem gondolnám hogy van értelme.
2023. aug. 29. 01:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Anonim forumon vagyunk
2023. aug. 29. 07:23
 15/17 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem gondolnám, hogy itt vannak álomfejtők. Mindössze arra lettem volna kíváncsi, hogy hányan tulajdonítanak neki jelentőséget. Akár érvekkel alátámasztva. Olyanról már hallottam, hogy valaki megálmodott előre valamit, de nem tudom hogy így van e értelme.
2023. aug. 29. 21:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Hiaba lennének itt alomfejtok a te eleteddel kapcsolatos almokat senki nem fogja tudni megfejteni ahhoz ismernunk kenne az eleted minden percét
2023. aug. 30. 06:36
 17/17 anonim válasza:
Nem
2023. aug. 31. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!