Kérdés: Volt mostanában valakinek még olyan álma amiben a világvége állt központban?
A mostanában alatt azt értem, hogy 2023.08. első három hetében. Több embertől hallom mostanában hogy ilyet álmodott, és megszületett bennem a felvetés hogy mi van, ha ez egy párhuzamos valóság üzenete a számunkra. Tudom hogy hülyeségnek hangzik, de ha volt ilyen típusú álmotok, kérlek írjátok le, és azt is hogy mi volt benne
Köszi :)
11
Annyira szeretnél hülyének nézni, és mindenképpen bebizonyítani, hogy legfőképp nálad vagyok hülyébb!
Csak aki NEM hülye, annak tudod feltűnik, hogy azt hogy én mire használom a netet, meg mit nézek rajta, vagy akár tévében, azt csak feltételezés, amit mindenki aszerint alakít ki, hogy sajáz maga mit csinál meg mit szokott.
Az hogy ki mikor mit álmodott, annak ehhez semmi köze. Valaki megkérdezte én meg leírtam. Aki meg nem bírt a témánál maradni, mert mindenképpen valamilyenebbnek akarja gondolni magát a másiknál, az meg belekötött.
Apcsel 2 fejezet:
17És lészen az utolsó napokban, ezt mondja az Isten, kitöltök az én Lelkemből minden testre: és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok, és a ti ifjaitok látásokat látnak, és a ti véneitek álmokat álmodnak. (Ésa 44,3) 18És épen az én szolgáimra és az én szolgálóleányaimra is kitöltök azokban a napokban az én Lelkemből, és prófétálnak. (1Móz 12,7;13,15) 19És tészek csudákat az égben odafenn, és jeleket a földön idelenn, vért, tüzet és füstnek gőzölgését. (1Móz 15,13.16) 20A nap sötétséggé változik, és a hold vérré, minekelőtte eljő az Úrnak ama nagy és fényes napja. (1Móz 15,14) 21És lészen, hogy mindaz, a ki az Úrnak nevét segítségül hívja, megtartatik.
Joel 2
28És lészen azután, hogy kiöntöm lelkemet minden testre, és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok; véneitek álmokat álmodnak; ifjaitok pedig látomásokat látnak. (Ésa 44,3; Csel 2,17)
Remélem még elolvasod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!