Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehett ez az álom?

Mi lehett ez az álom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam hogy az osztalyommal tartottunk vissza egy kirandulasrol( nem szeretem az osztalyom, nem tartom velük a kapcsolatot) és megalltunk valahol, és árultak ilyen jegkasa felét. Egy kisebb adag 550 ft-ba került, a nagyobbat nem néztem. Kiontottem magamnak egy csomó a kisebb pohárba, és teljesen tele volt, úgy hogy alig fért bele, ezért ami előtt mentem volna fizetni, ittam le belőle. Mikor mentem fizetni azt mondta az eladó hogy 400ft, mert sokaknál 400ft van kereken és úgy tudják kifizetni. Nem foglalkoztam vele, oda adtam neki 400ft öt. Utána mondta hogy oké 4500 Ft a visszajaro, megorultem nagyon. És valahogy még nekem is sikerült kivennem a kasszabbol 2db otszazast.. utána mikor oda adta, meg akart volna adni.

Mikor vette volna elő a többi pénzt, azt mondta idegesen hogy "valami egyfolytában azt súgja hogy hagyjam abba/fejezzem be". Aztán vissza adtam neki a pénzt. És utána felebredtem. Mi lehetett ez?

2023. júl. 29. 11:54
 1/1 anonim válasza:
66%
Csak szimplán egy bolond álom.
2023. júl. 29. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!