Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Meghaltam almomban, de nem...

Meghaltam almomban, de nem keltem fel. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Ma ejszaka meghaltam almomban, mert valaki lelott engem. A lenyeg, hogy nem keltem fel, annak ellenere, hogy eddig mindig felkeltem a halal utan. Mikor lelottek ereztem ahogy a foldre huzanok es olyan erzes volt mintha elaludnek. Majd egy hatalmas feher feny, es egy alak allt tolem kb. 15meterre. Nagyon feher volt, nem volt arca es szarnyai voltak. Korulottem feher, bezs szinu felhok voltak. Majd felkeltem. Egyaltalan nem vagyok vallasos, nagyon tavol all tolem minden ehhez hasonlo dolog. Mit jelenthet ez?

2023. júl. 24. 14:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy felébredtél.
2023. júl. 24. 14:29
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
Számodra mit jelent?
2023. júl. 24. 17:55
 3/12 anonim ***** válasza:
29%

Nekem valamiért az adott napon történt, teljesen jelentéktelen dolgok elraktározódtak bennem és picit beleszövődnek az álmomba. Lehet nálad is ez történt.

Egyébként ha nem ismerünk kicsit nehéz lesz szerintem megfejteni. Pszcihológus nagyobb eséllyel tudná kideríteni.

Talán legbelül félsz a haláltól, mert tudod, hogy az örök nemléttel kell szembenézned, már ha ugye nem vagy vallásos. Az agyad lehet csak meg akart nyugtatni, de ez is csak egy tipp.

2023. júl. 24. 18:11
 4/12 anonim ***** válasza:
65%

"az örök nemléttel kell szembenézned"

A nemlét az attól nemlét, mert nincsen. Azzal a léttel ami nincsen nem kell szembenézni.

2023. júl. 24. 18:27
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Akkor a nemléttől való félelemmel kell
2023. júl. 24. 18:32
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

"Akkor a nemléttől való félelemmel kell"

Ja.

Talán ha erre fűzöm fel a történetet, akkor van egy olyan üzenete, hogy megsemmisülés utánni nemlét helyett valami másnak a léte van. Mert a nemlét az nem van.

Mondjuk ez még nem teszi indokolatlanná a megsemmisüléstől való félelmet.

2023. júl. 24. 18:43
 7/12 anonim ***** válasza:
36%

"Mondjuk ez még nem teszi indokolatlanná a megsemmisüléstől való félelmet."

Ezós félkegyelműektől mit vársz?

2023. júl. 24. 18:48
 8/12 anonim ***** válasza:

"Ezós félkegyelműektől"

Ezt az archetipizálást nem ismerem. Milyen más archetípusok vannak még ebben a rendszerben? :)

2023. júl. 24. 18:53
 9/12 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem az egyik előző életednek a végét élted újra megint. Ha érdekel, olvasd el a Lelkünk Útja-t, ilyesmiről szól: https://www.youtube.com/watch?v=39pMZztIgoY
2023. júl. 24. 22:20
 10/12 anonim ***** válasza:
37%
Kar hogy csak almodban.
2023. júl. 24. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!