Meghaltam almomban, de nem keltem fel. Mit jelent ez?
Nekem valamiért az adott napon történt, teljesen jelentéktelen dolgok elraktározódtak bennem és picit beleszövődnek az álmomba. Lehet nálad is ez történt.
Egyébként ha nem ismerünk kicsit nehéz lesz szerintem megfejteni. Pszcihológus nagyobb eséllyel tudná kideríteni.
Talán legbelül félsz a haláltól, mert tudod, hogy az örök nemléttel kell szembenézned, már ha ugye nem vagy vallásos. Az agyad lehet csak meg akart nyugtatni, de ez is csak egy tipp.
"az örök nemléttel kell szembenézned"
A nemlét az attól nemlét, mert nincsen. Azzal a léttel ami nincsen nem kell szembenézni.
"Akkor a nemléttől való félelemmel kell"
Ja.
Talán ha erre fűzöm fel a történetet, akkor van egy olyan üzenete, hogy megsemmisülés utánni nemlét helyett valami másnak a léte van. Mert a nemlét az nem van.
Mondjuk ez még nem teszi indokolatlanná a megsemmisüléstől való félelmet.
"Mondjuk ez még nem teszi indokolatlanná a megsemmisüléstől való félelmet."
Ezós félkegyelműektől mit vársz?
"Ezós félkegyelműektől"
Ezt az archetipizálást nem ismerem. Milyen más archetípusok vannak még ebben a rendszerben? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!