Miért álmodok gyakran az általános iskolával?
Az álmok változóak.
Van, hogy egy órán ülünk az osztálytársakkal, akik velem együtt felnőttek már, van, hogy csak az osztálytársakkal bandázunk valahol a suliban, olyan is volt, hogy az általános osztálytermünkben a gimis osztályommal ültünk. Ez mit akar jelenteni? Ma is az általánossal álmodtam, ma dolgozatot írtunk. És amikor a suliban vagyok, mindig arra gondolok, hogy az órák miatt el fogok késni a munkahelyemről.
Rám nagyon jellemző ez az álom, írom is őket.
Nálam mindig az jelentette,hogy újabb élethelyzetbe,környezetbe kerülök,ami gyakan jellemző is rám és tényleg olyan új fordulatok jöttek az életembe, most például a Covid alatt ,amikre már tényleg nem számítottam.
A Covid előtt pedig gyakran álmodtam,hogy már a gimnáziumba léptem sőt, rögtön a 2.osztályba.
Hát igen eléggé olyan helyzetek jöttek, ha előtte valaki ezt jósolja nekem azt hiszem őrült... Volt mit megoldani.
Hál'istennek a végére az álmodtam kijártam a gimnáziumot is, úgy is érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!