Mit jelentenek ezek?
Gyerek köröm óta volt egy álmom, amit többször is megalmodtam, egy homokos domborulaton sétáltam at mindig, 1-2 percen át, utána egy barlangba érkeztem, ami egy utveszto volt, mindig olyan valóságos volt, mintha lettem volna mar ott.
Pár napja is volt egy hasonló, de most sokban különbözött.
Az álom kezdetén üldöztek engem, valakik, nem tudom kik, és egy király egy kést nyomott a kezembe, hogy védjem meg magam, elindultam és a kesen, amit adott volt egy cafat hús, amit megettem, utána egy könyv jelent meg előttem, amiben egy férfi feküdt, mellette a levagott nyelve, és az a kés, ami nálam volt, és az volt alairva, hogy (the medellin)( soha nem hallottam előtte ezt a szot sehol), több volt oda írva, de sajnos nem emlékszem teljesen rá, nekem almomban valamiért a verorokseg szó jutott eszembe, ezután sétáltam tovább ezen az út vonalon, de ez a homokos rész már csurig volt vízzel, tele emberekkel, fürödtek, gondoltam atsetalok rajta, de lerantott a víz alá, vitt az áramlat és én elkezdtem felni, de rá 1percre, megjelent mögöttem egy lány, aki megfogta a kezem és elmúlt a félelem, utána többen is mögötte és ennyi az álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!