Mit jelenthet ez a rémálom?
Amikor lázas vagyok mindig ugyanazt álmodom: rám esik egy óriási rágó és meghalok! :S anyukám múltkor is már rázott, hogy ébredjek föl, mert sírtam megállás nélkül...
lehet, hogy öröklődés, bár az álom nem ugyanaz, de apukám szintén mikor lázas volt azt álmodta, hogy egy boszorkánnyal bokszol. 17/L
:O
Uhh, ha nekem ezt valaki megmagyarázná, hogy miért nem emlékszem normális állapotban az álmaimra, viszont ha lázas vagyok mindig ugyanaz gyötör. Meg, hogy miért van ez... :O Azért érdekelne...
Boszorkánnyal való rémálom az viszonylag természetes, köszönhető a sok hülye gyerekmesének. Viszont ha egy hatalmas rágó nyom össze álmodban az már nem az :D . A rémálmok kiindulási pontja mindig a félelmeid, rossz élményeid (amik ugyan csak a szituációt elkerülni vágyó félelmekhez vezet). A rágó lehet a kapocs a problémához, de lehet egyszerűen az a probléma. Próbálj olyan rossz élményt keresni, ami a rágógumihoz kapcsolódik.
Azért nem emlékszel normális állapotban az álmaidra mert normálisan alszol, míg betegen nem tudsz annyira mélyen aludni.
Normális, h amikor lázasok vagyunk, akkor rosszat ámodunk, innen is ered az a kifejezés, h "lázálom".
Mindenkinek más és más rémálmai vannak, nem kell ennek túl nagy jelentőséget tulajdonítani.....én rend szerint pókokkal álmodok, amennyiben rossz álmom van, mert arachnofóbiám van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!