Egy olyan alombol keltem fel amibol soha nem akartam volna es megcsak nem is tudom mit jelent, valaki segítene?
Figyelt kérdés
Mit csinaljak ha azt almodtam,h 1 barati tarsasaggal szorakaztam,elmentem valahova aztan mikor mar megindultam hazafele mindenkit megoleltem kiveve egy fiut,elsetaltam onnan de ok kovettek es megszolitottak a fiu ott volt es vissza futottam egy hosszu olelesre es csak ra gondoltam, viszont miutan felkeltem majdnem elkapott a sirogorcs h felebredtem es kajak elhittem h igaz minden es szar erzes2023. máj. 30. 06:52
4/6 anonim válasza:
Milyen volt az érzés az álomban, amiért ott maradtál volna?
5/6 anonim válasza:
Egy ismerős fiú volt? Nő vagy vagy fiú? Biztos gondolsz valakire, akit nem tudsz elérni.
6/6 anonim válasza:
Én a macska alomban keltem föl de, mentségemre nagyon részeg voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!