Hívőket ez véletlen lehetett? vagy van valami üzenete?
6 évvel ezelőtt még én is jártam hitgyülibe, de vége lett és többet nem jártam, azóta mindig el gondolkodok hogy vissza megyek...de mindig az a vége hogy nem, de nem felejtettem el amit ott tanultam teljesen.
Na de a lényeg hogy láttam egy ilyen etiópiai éhező gyereket facebookon, ahogy megosztották milyen vékony, volt mellette egy idézet a bibliából, na és én ezen felb..tam magam és oda írtam hogy "na az ilyen idézetekkel laknak jól majd..meg jézus és a szentlélek munkája is itt látszik meg"
Aztán ami az igazán lényeges az egészben hogy azt álmodtam hogy ilyen élő feszület voltam...keresztet formált a testem, majd hirtelen le fele fordult valami erő hatására...hát ennyi történt. Szerintetek ez lehet csak szimpla véletlen vagy azért van meg koncentráltam a témára szimplán? 30f
Szerintem igen, ennek van üzenete:
a megfordult kereszt ugyanis azt jelenti, hogy a beszólásoddal teret engedtél a sötét oldalnak és megtagadtad a hitedet.
Minden jel és mindennek van üzenete, csak meg kell fejteni.
Jól érzed, kedves kérdező! A megnyilvánulásod nem isteni eredetű volt.
Imádkozz és kérd Istent, hogy erősítse meg a hitedet!
Szerintem az Istenhit nem függ össze a vallással és a Hit gyülivel.
Lehet valakinek úgyis hite, h nem tartozik szektákba.
De kétség kívül közösségben, hasonló elveket valló gyülekezetben/felekezetben könnyebb nem megingani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!