Lagalabb heti 1szer almodom hogy megcsal.. miert?
Sziasztok.
6 eve vagyunk egyutt, van egy 14 honapos kislanyunk. Sosem volt felhotlen a kapcsolatunk, heti veszekedesek vannak - elegge nehez termeszetu ember. a kislanyunk elott megbirkoztam a hangulataival, de amiota itt a baba ugye enis elegge faradt vagyok estere, nyugos stb. szoval programozott a meg tobb vita koztunk.
viszont tudom hogy nem csal meg (legalabbis testileg, gondolatban nemtudom hogy nem e gondol mas nokre...)
Viszont...mostanaban allandoan azt alomodom megcsal. mindent reszletesen latok aterzek az alomban. majdnem mintha sirnek is az almomban....nagyon rossz. azert furcsa mert ha igy "ebren" belegondolok - nagyon eltavolodtam tole es nemis zavarna annyira ha megcsalna es ugymond lenne egy velos okom elhagyni. nem ertem - miert almodom ezt es miert faj ennyire az almomban.
koszonom
Mert álmodban a félelmed kivetül.
Vagy jósálom és meg fog történni.
(De egyébként ha már az elején is heti veszekedések voltak, miért kellett gyereket szülni neki?!)
"mondj egy kapcsolatot ahol nincs vita...."
Azért az más, ha néha vita van, mintha rendszeresen hetente ismétlődő veszekedések....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!