Borzalmas álom vagy maga a jövő?
Nos, próbálj erről a vonalról lejonni. Bár hozzáteszem, én is napi szinten követem az ukrán orosz háborút, ami tulajdonképpen már a 3. vh része. De ha ilyen hatással van a pszichédre, érdemes korlátozni az ilyen jellegű tartalmak nézését.
Jézus is csak annyit mondott:" Ne féljetek." A tanítványok mégis féltek, pedig közvetlenül kaptak a tanitásbol. Szóval mondani könnyű, hogy ne féljen az ember, de 'hogyan' ne féljen?
Próbáljuk ugy megkozeliteni ezt, mint a halált. Elkerulheto a halál? Nem. Akkor félni sem érdemes tőle. Persze tudom, nem mindegy mikor és hogyan éri az embert. Szerintem a 3. világháború sem kerülhető el, benne a nukleáris armagedonnal. Én annak híve vagyok, hogy amíg ez nem következik be, addig tartalmasan, élmény dúsan élje az ember az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!