Álomlány, léteznél?
Van egy álmom. Amolyan visszatérő éjszakai álom. Van benne egy lány, de már 20 éve tart a dolog. Vele csókolóztam előszőr, vele vesztettem el a szüzességem és mostanában kissé mintha nem lenne önmaga. De az a baj, hogy csak álmomban láttam. Úgy vélem létezik, csupán nem egy temlomba járunk vagy inkább ő jár templomba én meg nem.
Azt hiszem világosbarna haja van eredetileg. Félhosszan hordta még tizenévesen, majd később befestette szőkére és megnövesztette. Gyönyörű, göndör szőke haj. Fiatalon pufókabb arcvonásai voltak, ma már kikupálódott. Viszonylag magas testalkatú, azt hiszem útálja, ha fojtogatják. Viszonylag magas, ránézésre nem mondanám kövérnek a magassága miatt, de szerintem simán van vagy 80 kg. Most pont nem borotválja ott lent. Szeme színé kék. Amúgy teljesen átlagos megjelenésű, öltözködése szolidabb. Fehér bőrű.
Ma délután aludtam egyet, de csak ilyen másfél órát. Most a munkahelyemen volt álmomban, de mintha a munkahelyem keveredett volna az ő munkahelyével. Délutánosok voltunk és a kajaszünet végén, amikor mindenki elment az amúgy börtönszerű öltöző-étkező szerűségből, akkor egymásnak estünk. Sok fém volt körülöttünk, valami gyárépület volt, ahol talán a targonca sem jár vagy nem úgy, ahogy járnia kellene, mert az enyémnek leesett a bal első gumija. Nem is targonca volt, valami másféle vezethető munkaezköz. De hol van ez a lány? Hogyan találhatnám meg? Érzem, hogy létezik, tudom! Talán Évi a neve vagy Ági vagy valami rövid keresztneve van.
Azért nem az álomfejtés rovatba tettem fel a kérdésem, mert ez most nem az a kategória. Arra is gondoltam, hogy talán belső elnyomott részem jelenik meg ilyen formában, a tökéletes ellentétem. Nem tudom, de amikor vele álmodok, mindig rajta gondolkodom egész nap. Ha ébren vagyok olyan idegennek tűnik, de amikor álmomban megpillantom, akkor úgy érzem, hogy régóta ismerem, mindig is ismertem.
Hoztam egyszer egy döntést az életemben és most emiatt nem ismerhetem a valóságban?
Amúgy magányos ember vagyok, tehát nemélek párkapcsolatban, nem is hiányzik a szex sem és semmi, ami a párkapcsolatban benne van, de álmomban jó az az összetartozás érzése, ami valahogy sosem volt meg a valóságban, noha feleségem is volt néhány évig.
Bármi ötlet?
#19 egy érdekes buddhista tan jutott eszembe arról, hogy azt írtad, hasonlítasz az álombéli férfidra.
Azt mondja ez a "mese" hogy régen minden embernek két feje, négy keze, és négyába volt. Egyszer viszont megharagudott rájuk valaki (màr nem is tudom ki) és szétvágta ezeket az embereket félbe, így jöttek létre az egyfejű, kétkezű, kétlábú emberek. Pont úgy, ahogyan a szerelem is, ugyanis így minden ember csak egy fél, és keresik a másik felüket.
Nem illik annyira ide, de remélem adott nektek is valamit, legalább jó rajta elgondolkodni.
ja, utolsó én ezzel a dumával szedtem fel az exnejemet. Igen, én kimondtam, hogy Isten. Csak én így adtam elő:
Régen az emberek egyneműek voltak. nem volt sem férfi sem pedig nő. De ezek az emberek nem tudták, hogy mi az a szerelem és azért imádkoztak, hogy megtapasztalhassák. Isten úgy látta jónak, hogy elválasztja az embereket. Külön a férfi részeket a női részektől. De a szív, az úgy lett elválasztva, hogy vágyakozzon a másik felére, arra, hogy újra egyesüljenek. Ugyanis a szív nem az ember sajátja, hanem Isten adta az embernek. Amit pedig Isten adott, az soha el nem pusztítható, el nem felezhető és meg sem kettőzhető. A szív tanítja az embert a szeretetre, szerelemre. Amikor a férfi és a nő találkozik és bennük ugyanaz a szív dobog, akkor érzik a szerelmet, akkor ha nem is értik meg, de azt érzik, hogy összetartoznak. Így lett a férfi és nő vonzódása olyan, amilyen.
19# vagyok. Én ezzel a fekete hajú férfival össze kapcsolódtam a szívcsakrán keresztül abban a feketeségben ott álmomban. Azt mondta nekem ez a szent szerelem. Olyan volt mintha egy energia nyilat fellőttek volna bennem lentről felfelé.Egyfajta gyönyör állapot volt.
Igaz van párom, de úgy voltam vele, ha ezt a férfit megtalálnám,érte elhagynám. Egy este miközben azon gondolkoztam, hogyan kéne megtalálni őt egy férfi hangot hallottam, ahogy kimondott egy nevet. Hát fura egy név volt, de meglepetésemre a facebookon azonnal volt találat nem is egy,aztán jött a még nagyobb meglepetés, ugyanis a nevet Indonéziában,Thaiföldön Afrikában és még pár országban használják, szóval nem európai név. Na gondoltam szuper, el kell mennem utána a világ végére. Aztán ami még fura volt, hogy mindkét nem használja a nevet és akkor beugrott, hogy valami nem stimmel. Megkerestem a név jelentését, amiböl az egyik azt jelenti hogy isten ajándéka a másik meg, hogy isten hordozta. Szóval az a férfi nem létezik, ő nem egy élő személy,hanem az én elveszett részem és nem kell utána mennem a világ végére.
Utána kezdtem el olvasni az androgűnökről. A legjobb az egészben, hogy én azt sem tudtam mi az az ikerláng csak miután ez megtörtént velem, valami ikerlángos facebook csoportba belebotlottam és ott jöttem rá, hogy hasonló dolgok történtek velem, mint amiket ott olvastam.
Kérdező, szerintem a te álomlányod él valahol. Nekem is volt olyan, hogy álmodtam egy akkori barátommal és keveredett a lakásom az övével álmomban. A lakásomban a földön álmomban 6 kis bokor földi ibolya volt, amit akkor álmomban nem értettem,hogyan került oda. Aztán délután mikor beszéltem vele, elmeséltem mit álmodtam, erre mondja nekem ezt nem fogom elhinni pont ott áll egy újság mellett, ami le van esve a konyhában a földre és 6 kis cserép földi ibolya van az felső lapon. Szóval próbáld meg megkeresni őt valahogy.
21# Köszönöm, én ezt a buddhista "mesét" nem ismerem, de majd megkeresem.
"amugy a szexnekem.-ből vették el a szüzességemet.
Feleség, gyerekek, ház, kocsik. Teljesült a magyar álom.
Aztán az asszony elvált és koccolt külföldre egy csajjal és vitte a kölköket is. "
Huhh, basszus. Gondolom 13-as irományomat átugortad.
Ám egy javaslat: inkább ne mesélj publikusan többet, mert finoman szólva, vannak gondok.
A hozzáállásod önmagadhoz, másokhoz, élethez csapnivaló. Nem csodálom, hogy (ha igaz) a feleséged lelépett... Aki pedig kölközi a gyerekeket... Ott érzelmi szálak is romokban.
Az ilyen emberek azért magán, osak, mert mentalitástól a személyiségig gondok vannak. Normális, egészséges ember pedig kerüli ezeket.
Menj szakihoz!
Nem így kell barátkozni, emberekkel. Az egyedüllétből fakadó magányodat pedig nem itt kellene "kiadnod magadból", mert bizony a kérdéstől elkeveredett a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!