Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álomlány, léteznél?

Álomlány, léteznél?

Figyelt kérdés

Van egy álmom. Amolyan visszatérő éjszakai álom. Van benne egy lány, de már 20 éve tart a dolog. Vele csókolóztam előszőr, vele vesztettem el a szüzességem és mostanában kissé mintha nem lenne önmaga. De az a baj, hogy csak álmomban láttam. Úgy vélem létezik, csupán nem egy temlomba járunk vagy inkább ő jár templomba én meg nem.

Azt hiszem világosbarna haja van eredetileg. Félhosszan hordta még tizenévesen, majd később befestette szőkére és megnövesztette. Gyönyörű, göndör szőke haj. Fiatalon pufókabb arcvonásai voltak, ma már kikupálódott. Viszonylag magas testalkatú, azt hiszem útálja, ha fojtogatják. Viszonylag magas, ránézésre nem mondanám kövérnek a magassága miatt, de szerintem simán van vagy 80 kg. Most pont nem borotválja ott lent. Szeme színé kék. Amúgy teljesen átlagos megjelenésű, öltözködése szolidabb. Fehér bőrű.

Ma délután aludtam egyet, de csak ilyen másfél órát. Most a munkahelyemen volt álmomban, de mintha a munkahelyem keveredett volna az ő munkahelyével. Délutánosok voltunk és a kajaszünet végén, amikor mindenki elment az amúgy börtönszerű öltöző-étkező szerűségből, akkor egymásnak estünk. Sok fém volt körülöttünk, valami gyárépület volt, ahol talán a targonca sem jár vagy nem úgy, ahogy járnia kellene, mert az enyémnek leesett a bal első gumija. Nem is targonca volt, valami másféle vezethető munkaezköz. De hol van ez a lány? Hogyan találhatnám meg? Érzem, hogy létezik, tudom! Talán Évi a neve vagy Ági vagy valami rövid keresztneve van.

Azért nem az álomfejtés rovatba tettem fel a kérdésem, mert ez most nem az a kategória. Arra is gondoltam, hogy talán belső elnyomott részem jelenik meg ilyen formában, a tökéletes ellentétem. Nem tudom, de amikor vele álmodok, mindig rajta gondolkodom egész nap. Ha ébren vagyok olyan idegennek tűnik, de amikor álmomban megpillantom, akkor úgy érzem, hogy régóta ismerem, mindig is ismertem.

Hoztam egyszer egy döntést az életemben és most emiatt nem ismerhetem a valóságban?

Amúgy magányos ember vagyok, tehát nemélek párkapcsolatban, nem is hiányzik a szex sem és semmi, ami a párkapcsolatban benne van, de álmomban jó az az összetartozás érzése, ami valahogy sosem volt meg a valóságban, noha feleségem is volt néhány évig.

Bármi ötlet?

2023. febr. 19. 16:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem álom-pszichiáterem van.

Álmomban mindig meghallgatja a téveszméimet és a képzelgéseimet, és segít megértenem, hogy a fantáziámat hogyan válasszam el a valóságtól.

Aztán felébredek és csak a képzelgések maradnak.

Ja, nem. Én normális vagyok.

2023. febr. 19. 19:44
 12/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez jó volt.
2023. febr. 19. 19:51
 13/24 anonim ***** válasza:

Az álmok a jelen lelki állapotunk kivetülése, a napi és múlt ingereinek, adatainak a feldolgozása.

Az agy alváskor szelektál.

Tb vagy egészségügyi járulék befizetésével ingyen igénybe vehető a pszichológus/pszichiáter.

Akik javasolták, nem akarnak rosszat. Az más kérdés, hogy a magány mellé a depresszió is párosulhatott és negatívan értelmezed a dolgokat.

Gyakori tünete, jele a depressziónak.

Önfejlesztés vagy szaki. Ideje a dolgokat magadban helyre tenni. Akinek a legnagyobb előnyére válna a javulásod, az önmagad.

A lelki dolgok pedig kihatnak a megjelenésedre is, amelynek fontos szerepe van a kapcsolatokban is, köztük a párkapcsolatban a legdominánsabb.

Rengeteget számít. Tapasztalat is, hogy hiába van arc, alkat, stílus stb ha depis VS kiegyensúlyozott lélek van a testben. Ég és föld.

Szóval hajrá! Ha pedig egyedül nem megy, merj kérni segítséget. Kevés az olyan személyiség, aki magát tudja feltárni.

2023. febr. 19. 21:18
 14/24 anonim ***** válasza:

"akár itt, akár papírlapon"

Ez az oldal nem arra van, hogy a problémáid feldolgozd.

Hogy minél ehhez drága szakember? Hogy visszavegyél egy kicsit az "én tudok mindent, a világ hülye" arcodból, és, hogy rendberakjon.

"hétköznapi emberek véleményére vagyok kíváncsi"

Ez a véleményünk. Fogadd el.

2023. febr. 19. 21:27
 15/24 A kérdező kommentje:

Látod utolsó, hiszen itt is gyalulnak engem, mindek ide pszichológus?

XD

2023. febr. 20. 16:17
 16/24 anonim ***** válasza:
Menj fel a rosszlányokra,ahol végre elveszik a szüzességed,mert már kezdesz begolyózni.
2023. febr. 20. 19:30
 17/24 A kérdező kommentje:

amugy a szexnekem.-ből vették el a szüzességemet.

Feleség, gyerekek, ház, kocsik. Teljesült a magyar álom.

Aztán az asszony elvált és koccolt külföldre egy csajjal és vitte a kölköket is.

2023. febr. 20. 19:53
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon le leszek pontozva, de mivel ez ezotéria kategória, én meg nagyon spiri vagyok, ez egy ilyen válasz lesz.

Lehetséges, hogy egy lelki társ, vagy ikerláng kapcsolat emlékei, amivel álmodsz, vagy egy párhuzamos dimenzióban futó kapcsolat, ami áthat ebbe az életbe is. Ha úgy érzed, hogy létezik valahol, az igaz is, de az nem biztos, hogy ebben az életben fogtok egymásra találni.

2023. febr. 20. 21:37
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül kèrdező, èn egy fekete hajù ,vilàgos zöld szemű fèrfival àlmodok nèha ès màr több mint 10 ève. Van ,hogy èjszaka felèbredek a hangjàra hallom ahogy beszèl hozzàm, mindig elmondja mennyire szeret ,meg hogy örökkè szeretni fog. Egyèbkènt meg van pàrom a hangok ès àlmok előtte kezdődtek ,mielőtt őt megismertem,de az àlmombòl a fèrfi nem a jelenlegi pàrom,nem is ùgy nèz ki. Viszont az àlombèli fèrfi hasonlìt ràm vagyis haj meg szemszìn stimmel majdnem ,mert èn eredetileg vilàgos hajù vagyok ,de feketère festem. Èn fehèr bőrű vagyok ő meg kicsit barnàs szìnű. Amùgy 8 as jòl ìrta szerintem ,amit ìrt. Mèg egy kis èrdekessèg ,hogy mikor àlmodok vele ,nekem nincs hàttèr csak a nagy feketesègben làtom őt.
2023. febr. 20. 23:14
 20/24 anonim ***** válasza:
Bocs 18# ès nem 8# akartam ìrni 19 vagyok.
2023. febr. 20. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!