Elmondjam anyámnak hogy mit mondott álmomban? Akit nem érdekel ez, keressen egy másik kérdést!
Álmomban visszamentem a múltba és anyám panaszkodott (egy asszonynak) hogy fiút akart, Nem engem akart! Én is ott voltam, és hallottam. Láttam magamat kislányként. Úgy kb. 11 lehettem. És utána ott volt az ágyon egy halott, és anyám rám parancsolt hogy Gyere segíts megfordítani!!
Nem félek halottakról álmodni. Már hozzá szoktam. De az hogy anyám panaszkodott hogy nem akart engem az felkavart. Pedig tudok róla hogy nem akart engem! A legidősebb bátyám is és az apám is erősen javasolták neki hogy vetessen el!
Asztrális utazás? A halott egy titkot rejt?
Mondd el. Még ha ki is derül, hogy az csak egy véletlenszerű álom volt, és nem hordoz üzenetet, legalább megkönnyebbülsz.
Jelenleg ezen őrlődsz, de így nem fogsz választ kapni, és csak magadat mérgezed.
Nem emlékszem a kérdésre. Ha mostanában volt, akkor nem hiszem, hogy én voltam, egy ideig jegeltem a gyakorit. Szeretek álmot meg kártyát fejteni, de valahogy lemerít belül.
Mindenkinek van egy természetes kötődése az anyjához. Miért hibáztatod magad? Az, hogy a köteléket neked kell megszakítanod, nem jelenti, hogy bármiben hibás lennél.
Mert a disznós álmodra is ezt írta valaki? Tényleg nem emlékszem, mikor volt ez? Esetleg link?
Mert szerinted különleges képességed van? Zavar, ha nincs?
Nézd, lehet, hogy félreértjük egymást. Én jóindulattal fordultam hozzád. Azt kérdezted mit jelenthet az álmod. Leírtam, nagyjából abból merítkezve, amit közöltél magadról. Nyilván nem tudok mindent, neked kell meggondolnod mennyi igaz, és mennyi nem. Azért egy-két dolog úgy latom mélyre talált, sajnálom. Ha viszont "gyógyulni" szeretnél, akkor nem kerülheted el, hogy szembenézz ezekkel.
Amúgy esetleg, ha leírnád, hogy miért gondolsz emögé asztrális utazást, azon kívül, hogy miért ne lenne az, nagyon szívesen elolvasom. Én kíváncsi vagyok eltérő nézőpontokra is.
Én azt tanácsolnám, hogy engedd el a múltat és foglalkozz a jelennel, ha a jövő nem is érdekel. Te magad írod, hogy csak Édesanyád van neked. Akkor használd ki hátralévő időt, amit vele tölthetsz, mert sajnos nem tudhatod, hogy mikor távozik a másvilágra!
Ezért kell a mostra koncentrálni, hiszen a múltat nem tudod megváltoztatni, akárhogy is gyötröd magad. Tapasztalatból mondom, szörnyű bántalmazó, mérgező gyerekkorom és fiatal felnőttkorom volt.
Segíts Édesanyádnak, javítsatok együtt a jelenen, hogy amikor majd elmegy, ne legyen mit megbánnod, lelkifurdalásod és ne érezd azt, hogy az értékes idő, amit vele tölthettél volna, keserűséggel, a múltban ragadva telt. Akármilyen volt a múlt, benne van a szóban is, hogy az már elmúlt.
Ne feledd, hogy bármi van most, annál jöhet egy sokkal borzalmasabb történés, amikor majd visszasírod a mostani helyzetet! Mert csak akkor tudjuk megbecsülni, amink van (családtagok, egészség), ha már elveszítettük. Sajnos velem is ez történt, elveszítettem őt és utána nagyon beteg lettem, majdnem meghaltam.
Én helyrehoztam a kapcsolatot az Édesanyámmal, és az utolsó pillanatáig vele voltam, törődtem vele, szerettem. Úgy ment el, hogy tudta, nem haragszom rá, bármit it tett a múltban, én elengedtem. Ha ezeket az éveket a múltban élve töltöttem volna el, lemaradtam volna minden szépről, amit mi kettem alkottunk meg a sötét múlt dacára.
Ne nézz vissza, nézd a mát, és ha nem tetszik a ma, javítsatok rajta! Mert amit ma teszel, az jelentősen kihat a jövőre is. És ahogy írtam, nem tudhatod, meddig lesz még ott neked. Vagy te neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!