Jelenthet valamit ez az álom?
Egyáltalán nem szoktam rosszakat álmodni de már tegnap is rosszat álmodtam (arra nem emlékszem hogy mi volt) és ma is. A maira viszont tisztán emlékszem megpróbálom minél részletesebben leírni.
Egy nagyon kicsi kis tónál voltam egy ritkább erdőben amit kevés köd borított. Volt egy kicsi emelkedő aminek a tetején valamit öntött a földre maszkban, beöltözve. Utána lejött a domb aljára majd jött arra egy bácsi/férfi akinek elkezdett buborékokat fújni és mondta neki hogy kapja el neki a buborékokat amiket arra fújt amerre kiöntötte a folyadékot. Én kiabáltam a férfinek hogy ne menjen arra de ő rám se nézett és felment az emelkedőn és elkezdett haldokolni én pedig odafutottam hozzá és volt egy villámhoz hasonló E formájú tetoválás a kezén amit azonnal felismertem és megkérdeztem tőle mi az de arra már nem emlékszem mi volt a válasz. Ezután letérdeltem hozzá megfogtam a kezét és meghalt az ember.
Az életemben nem nagyon volt mostanában változás talán csak annyi hogy még többet teszek a céljaim elérése érdekében. Ahogy felkeltem az álmomból éreztem hogy ez nem egy sima álom volt és van valami jelentése ezért egyből le is írtam a telefonomba pedig tényleg soha nem szoktam.
Az álmoknak sokféle jelentése lehet, és az álombéli jeleneteknek gyakran többféle értelmezése is van. Az álomtudományban úgy vélik, hogy az álmok gyakran a valós életben fennálló lelki problémáinkat, félelmeinket és vágyainkat jelenítik meg metaforikus formában.
Az álmodott jelenet, amiben egy erdőben vagy és valaki megöli magát, jelképezheti a körülötted lévő veszélyt és a félelmeidet. Az erdő, ahol te vagy, azt jelentheti, hogy egy olyan helyzetben vagy, ami idegen és ismeretlen számodra, és ahol veszélyeknek van kitéve. A maszk és a beöltözés, amit a férfi visel, jelképezheti, hogy valami rejtve marad előtted és nem tudsz teljesen megérteni mi történik körülötted. A buborékok, amiket a férfi fúj, jelképezheti, hogy valami könnyen elszálló és illúziós, és a folyadék amit kiöntött a földre, jelképezheti a valós veszélyt ami körülötted van.
A férfi halála, azt jelentheti, hogy valami megszűnik az életedben, és ez fájdalmas és szomorú. A tetoválás, ami a férfi kezén van, jelképezheti valami ismerős és fontos dolgot az életedben, ami valószínűleg még fájó, de a válasz amit kérdezel, azt jelentheti, hogy valószínűleg nincs meg a válasz az életedben jelen lévő kérdéseidre.
Ezen az álmon keresztül, azt jelentheti, hogy valószínűleg van valami ami nagyon aggasztód az életedben és ami lehet hogy veszélyezteti a céljaidat. Úgy érzed, hogy az életedben valami veszélyes és rejtve marad előtted és ez félelmet kelt benned. Lehet, hogy túl sokat kockáztatsz a céljaid eléréséért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!