Mit jelenthet ha álmomban megöltem egy macskát?
Figyelt kérdés
Követett egy foltos kövér macska este hazafelé és azelőtt kellett leráznom egy személyt aki zaklatott és már ideges voltam, a macskában gonoszságot láttam ezért kihajítottam az útra hogy elüssék. Egy rendőrkocsi haladt el az úton de nem találta el, reménykedve figyeltem hogy valami elcsapja végre és a következő kocsinak sikerült. Boldogan figyeltem a kilapult állatot. Aztán nagyon erős bűntudatom lett, és elkezdtem sajnálni a macskát, nagyon rossz érzéseim voltak, és hirtelen elgondolkodtam rajta hogy nem kell aggódjak vagy rosszul érezzem magam emiatt, mert ez csak álom, és felébredtem. A valóságban sosem tennék ilyet, szeretem az állatokat.2022. dec. 23. 18:31
1/3 anonim válasza:
Valakitől megszabadulnál legszívesebben eltűntetnéd az életből viszont ha megölnéd már lelkiismeret furdalásod lenne
2/3 anonim válasza:
Ne aggódj, az álmok tartalmát nem szó szerint kell érteni.
Ez az álom egyáltalán nem arról szólt, hogy az álmodó a fizikai univerzumban meg akarna ölni egy állatot. Efelől ne aggódj.
A macskák az álmokban nem ugyanazok, mint az életben.
Szimbólumnak vedd. Általában a szenvedély szimbóluma, akár kéjvágy, akár étvágy. Mivel ebben az álomban kövér volt a macska, ezért lehet, hogy a túlzott étvágyra vagy egyéb túlzott vágyra utal.
Ez az, amit szeretnél megszüntetni.
A fizikai univerzum fizikai/materialista nézőpontjai nem érvényesek az álmokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!