Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az, ha álmomban...

Mit jelent az, ha álmomban gyilkosságot követtem el?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, aki az egyik kollégiumi szobatársam, akibe 4 éve szerelmes voltam, viszonzatlanul, még középsuliba, amikor még csak látásból ismertük egymást, de már nem aktuális ez az érzés, barátok vagyunk. Meg ebben a félévben volt egy órán egy csoporttársam, aki lány, különösebben nem voltunk barátok, de néha beszélgettünk, de csak az órával kapcsolatos dolgokról. Ha ez számít, én is lány vagyok.

Szóval álmomban szerelmes voltam a csoporttársamba, aki azt kérte tőlem, hogy nyírjam ki a szobatársam, mert neki kell valamihez a holttest. (Nem tudom, hogy mondta-e minek) És ha végeztem, akkor hagyjam el a szobát, majd ő elviszi a csajt. És hát én megtettem, egy injekciós tűvel(a valóságban irtózom mindenféle vágástól, szúrástól, de főleg a tűktől) , amiben volt valami, nyakon szúrtam a szobatársam az álmomban, aki meghalt. A következő emlékem az álmomból, hogy a barátaim arról beszélnek, hogy furcsább vagyok, mint általában, a csaj aki kérte tőlem ezt nem szól hozzám, meg egy csomóan hiányolják a szobatársam. Aztán külső szemlélőként, mint valami láthatatlan ember, láttam egy beszélgetést a rendőrségen, hogy valószínűleg meggyilkolták a szobatársam, én vagyok a gyanúsított, de nincs bizonyíték ellenem. Aztán az álmomban kaptam egy (valóságban nem létező) messenger csoportban egy pár üzenetet, páran arról beszéltek, hogy hiányzik nekik a szobatársam, senkinek nem ír vissza, meg volt egy üzenet ott mindenki előtt nekem címezve, egy feltehetően középkorú személytől, aki valami valóságban nem létező tanár lehet szerintem, hogy mondjam meg, hogy miért öltem meg a lányt. Én meg erre nem válaszoltam. Megint üres folt, a rendőrségen kihallgatnak, azt mondom, hogy kényszerítve voltam a tettre (nem igaz), ahol közlik velem, hogy 600 ezer forintot szedjek össze, és akkor nem lesz semmi bajom, senki nem tudja meg, hogy én tettem. De ekkor már mindenki úgy viselkedik velem, mint aki tudja, kerülnek, meg ilyenek.

Mit gondoltok, ez mit jelenthet?

2023. jan. 3. 14:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egy igazi Isten csak simán elfordul tőled, ha tiszteletlen vagy vele. És ha egyszer megteszed nem tudod nála meggyónni soha többet.
2023. jan. 6. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!