Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az, ha álmomban...

Mit jelent az, ha álmomban gyilkosságot követtem el?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, aki az egyik kollégiumi szobatársam, akibe 4 éve szerelmes voltam, viszonzatlanul, még középsuliba, amikor még csak látásból ismertük egymást, de már nem aktuális ez az érzés, barátok vagyunk. Meg ebben a félévben volt egy órán egy csoporttársam, aki lány, különösebben nem voltunk barátok, de néha beszélgettünk, de csak az órával kapcsolatos dolgokról. Ha ez számít, én is lány vagyok.

Szóval álmomban szerelmes voltam a csoporttársamba, aki azt kérte tőlem, hogy nyírjam ki a szobatársam, mert neki kell valamihez a holttest. (Nem tudom, hogy mondta-e minek) És ha végeztem, akkor hagyjam el a szobát, majd ő elviszi a csajt. És hát én megtettem, egy injekciós tűvel(a valóságban irtózom mindenféle vágástól, szúrástól, de főleg a tűktől) , amiben volt valami, nyakon szúrtam a szobatársam az álmomban, aki meghalt. A következő emlékem az álmomból, hogy a barátaim arról beszélnek, hogy furcsább vagyok, mint általában, a csaj aki kérte tőlem ezt nem szól hozzám, meg egy csomóan hiányolják a szobatársam. Aztán külső szemlélőként, mint valami láthatatlan ember, láttam egy beszélgetést a rendőrségen, hogy valószínűleg meggyilkolták a szobatársam, én vagyok a gyanúsított, de nincs bizonyíték ellenem. Aztán az álmomban kaptam egy (valóságban nem létező) messenger csoportban egy pár üzenetet, páran arról beszéltek, hogy hiányzik nekik a szobatársam, senkinek nem ír vissza, meg volt egy üzenet ott mindenki előtt nekem címezve, egy feltehetően középkorú személytől, aki valami valóságban nem létező tanár lehet szerintem, hogy mondjam meg, hogy miért öltem meg a lányt. Én meg erre nem válaszoltam. Megint üres folt, a rendőrségen kihallgatnak, azt mondom, hogy kényszerítve voltam a tettre (nem igaz), ahol közlik velem, hogy 600 ezer forintot szedjek össze, és akkor nem lesz semmi bajom, senki nem tudja meg, hogy én tettem. De ekkor már mindenki úgy viselkedik velem, mint aki tudja, kerülnek, meg ilyenek.

Mit gondoltok, ez mit jelenthet?

2023. jan. 3. 14:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
Azt jelenti, kevesebb Netflixet kéne nézni este.
2023. jan. 3. 22:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Évek óta összesen két sorozatot néztem meg, a Wednesdayt, még a megjelenésekod, meg egy kis Csengetett Mylord?-ot egyébként, az is két héttel az álom előtt volt, nem hiszem, hogy az okozta.
2023. jan. 4. 01:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor azt jelenti, rá kéne jönnöd, hogy az álmoknak nincsen jelentése. Ezek csak belemagyarázott f@szságok.
2023. jan. 4. 01:07
 4/11 anonim ***** válasza:
De van jelentése. A párom pl. megálmodja előre a jövőt úgyhogy ne beszélj marhaságokat utolsó.
2023. jan. 4. 05:29
 5/11 anonim ***** válasza:
31%

Aha, az én párom meg azt álmodja meg, hogy milyen színű a lánynak a haja, akivel megcsalom. Bár lehet, hogy csak a ruhán maradt hajszálból következtet erre.

A lényeg az, hogy minden természetfeletti dologra van logikus magyarázat (Isten létén kívül).

2023. jan. 4. 09:09
 6/11 anonim válasza:
26%
Azt hogy 22. Századi lány vagy ezért ölsz! :-X
2023. jan. 4. 10:37
 7/11 anonim ***** válasza:

#5 hahaha csak hiszed, nagyot fogsz koppanni.

A te istenkéd pedig nem létezik, akinek hosszú haja van, felhőn ül és karácsonykor ünnepled a szülinapját amit csak megtippeltek valakik.

2023. jan. 5. 02:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem te soha nem kerültél még 15 méternél közelebb Bibliához.

2023. jan. 5. 02:34
 9/11 anonim ***** válasza:

#8 Ha olvastad volna valaha az életben soha eszedbe nem jutott volna kereszténynek vallani magad. (Ha az vagy)

Bárki aki az első betűtől az utolsóig elolvassa rájön, hogy van benne vagy 100 ellentmondás (fent is van a neten).

Van még benne számtalan dolog, ahol ez az istenke sok sok oldalon át elmondja, hogy hogyan nyírná ki az emberiséget.

Tele van az istenkéd keze általi gyilkosságokkal, ami több milliónyi embert tesz ki csecsemőktől kezdve.

Ráadásul bele van írva:

,,Ő az, aki leküldte neked a Könyvet az Igazsággal, megerősítve azt, ami előtte volt. És leküldte a Tórát és az Evangéliumot" (Korán 3:3)

allah és az istenkéd egy és ugyan az. A biblia a tóra kistesókája.

Az iszlám mai arca teljességgel jogosan emlékeztet bennünket a kereszténység valódi arcára.

jahve az maga a zs*dóság faji kollektivája.

Mondcsak ki akar egy olyan istenkét imádni, akinek ha nem engedelmeskedsz meghalsz???

2023. jan. 5. 04:08
 10/11 anonim ***** válasza:

"Mondcsak ki akar egy olyan istenkét imádni, akinek ha nem engedelmeskedsz meghalsz???"

Ki nem akar?

2023. jan. 5. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!