Mit jelent ez az álom? (lennt részletek)
Figyelt kérdés
Tegnap álmodtam hogy egy ilyen elhagyatott házban voltam és menekültem ilyen zombiféleégek elöl, de nem tudtam hogy hova menjek, azthiszem egy szobába futottam be,de nagyon féltem. Aztán felébredtem tiszta izzadtan.:S Ez mit jelenthet?2010. okt. 1. 19:45
1/5 xXxOoOxXx válasza:
Nem vagyok az álomfejtés mestere, de nekem az ugrott be, hogy valamitől nagyon tartasz, szorongsz miatta. Az elhagyatott ház miatt arra gondolok, hogy félsz, hogy magadra maradsz. Csak tippelni tudok, bocsi ha hülyeséget írtam.:S
2/5 anonim válasza:
Többféle álom van, van amelyik kusza, van amelyik a jövőre utal, van amelyik a napi problémákkal foglalkozik, attól függ melyik álomszakaszban álmodtad. Ennyiből csak azt lehet megállapítani, hogy valami nagyon foglalkoztat és nyugtalanít régóta. Az elhagyatott ház az elképzelt jövődre is utalhat, vagy az érzelmi életedre. Anyagi vagy érzelmi téren lehet,hogy instabil a helyzeted és egyelőre nem látod a kiutat.
3/5 anonim válasza:
Túl sok zombis horrorfilmet nézel
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Aki meg nemtud normálisat írni az ne irogasson-.-
2010. okt. 2. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!