Kígyókkal álmodtam, amik emberré is változtak egy nagy mezőn. Mit jelent ez?
Rettegek a kígyóktól, a minap mégis velük kellett álmodnom. Egy nagy zöld réten, legelőn sétáltam egy, a mezőt két részre osztó kis járdaszerűségen, közben velem szemben, a kis járdától jobbra annyi kígyó mászott felém, hogy a talajt se láttam. Többnyire zöld, barna, pirosas-feketés kígyók voltak ezek, vastag óriáskígyók tömege. Utána egyszercsak megszakadt az álom, mielőtt elértek volna engem, a mező másik részére kerültem, és azt láttam, ahogy a kígyókból 20-30 ember lett, akik egy nagy körbe álltak, a kör közepén pedig az egyik barátomat akarták megölni, én pedig berontottam a körbe, megakadályozva azt, hogy különféle fegyverükkel bántsák és itt megint megszakadt az álom.
Miket jelent ez az álom?
Köszönöm a válaszokat. Le kell szögezni, mindigis rettegtem és rettegek mai napig is a kígyóktól és más csúszó-mászó állatoktól! Maga az álom nem csak itt ért véget, hanem valami vadasparkban folytatódott, ahol látogatóban voltam, és az egyik ilyen beltéri teremben több sorban voltak ilyen bokrok homokba vagy valami homokszínű talajba ültetve, és ezen bokrok közt kellett járkálnom, és folyamatosan nyüzsögtek a lábam mellett/alatt a kígyók, szörnyen ijesztő volt.
Az álom végső részénél, mielőtt kimenekültem valahogy abból a vadaspark szerűségből egy hátsó vészkijáraton kereszül, (ami egy Kazincbarcika nevű település kellős közepére nyílt) volt egy kis fekete kb 3 cm hosszú kígyó, amelyik már az alkaromra ülve fájdalom nélkül harapdált, mint valami pióca, amint észbe kaptam, levágtam magamról és eltapostam.
Ezután az álom tovább lépett, eljutottam egy sötét lépcsőházba, lementem vagy 3-4 szintet, a lépcsőház alján volt egy kétszárnyas tűzzáró vészkijárati ajtó, amin kimentem, ki a fényre. Ahogy kiléptem rajta, és elindultam volna másfelé, elkezdtem tapogatni a telefonom után, aztán nem találtam sehol, így elindultam vissza a lépcsőházba, ott volt kiesve az egyik beton lépcsőfokra (de töretlenül). Érdekesség, hogy amikor másodjára indultam lefelé a lépcsőn, egy idős férfi is szembejött velem, rám köszönt, és mentünk tovább ellentétes irányba. Valahol itt lett vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!