Álom. Mit jelenthet? Sámánok (vagy táltosok), szobor, kis méretű élőlények, cipő. Bővebben lent.
Egy szemben lévő fal mellett sámánok énekeltek.
Kezdetben mintha ember méretűek lettek volna.
De aztán olyan volt, mintha fából lennének faragva és nem emberi nagyságúak, hanem kb 25-30 cm-esek.
Volt több csoport.
Úgy tudtam, hogy a csoportok nincsenek annyira jóban egymással és ez érthetetlen, fájó volt számomra.
Az egyik csoport tagja odament a másik csoporthoz, amin meglepődtem és az, hogy odament, reménykeltő volt. (Abból a szempontból, hogy akkor azt gondoltam, hogy talán nem helyes a korábbi értesülésem és mégis jóban vannak.)
Mi szemben voltunk azzal a fallal.
Aztán még több ilyen kisebb méretű élőlényt láttam, ők már nem sámánok voltak és nem fából lévőnek látszottak.
Kérdeztem valakit - talán anyámat - hogy ezek igazi élőlények?
Azt hiszem, hogy aki válaszolt, azt mondta, hogy igen.
Akkor megpróbáltam én is odatenni egy kis szobrot, oda is tettem, de az a szobor valamivel magasabb volt, mint az ottani többi élőlény.
Eközben derült ki számomra, hogy apám is ott volt, balra a hátam mögött.
Valamit szólt - talán kérdezett hangosan - ez kissé kínos volt, és még akkor helyeztem el ott a szobrot és addig jó lett volna, ha csendben marad - az valami tiszteletteljes dolog volt, hogy odatettem a szobrot.
Aztán volt valami újság ott és talán apám vmi cipőről kérdezett, amit talán én készíttettem, tehát csináltattam.
És valakinek mondtam, hogy kellemes karácsonyt, pedig régóta nem tartjuk a karácsonyt.
De ez azt hiszem, hogy már máshol játszódott.
Ébredés után jutott eszembe, hogy tényleg, elkezdődött az adventi időszak. (De azért még nincs karácsony.)
Miket jelenthetnek ezek?
7. Sajnálom, de nincs igazad! Én például egyszer megálmodtam egy eseményt, ami a múltban történt valamikor. És az agyam nem is tudott róla! El is mesélem, bár tudom, senki nem kérte.
Azt álmodtam, hogy nagyon sok ember várt arra hogy elhamvasszák élve. És úgy tettek, mintha ez teljesen természetes lenne. Nem tudom miért, de csak én tudtam, hogy ez szörnyű és rettenetes. Igyekeztem megkeresni a hamvasztó terem áram forrását, hogy véget vessek ennek. Én is a várók között voltam és láthatatlan akartam lenni, kevés sikerrel. Bujkáltam hogy ne kapjanak el. Az emberek amikor beléptek a hamvasztóba, nem szenvedtek, pillanat alatt elillantak.
Na már most nekem fogalmam sem volt mit jelent ezen álmom, de elmeséltem egy barátomnak, aki tapasztaltabb és idősebb is nálam, és ő mondta hogy megtörtént esemény volt ez. Voltak bizonyos szekták, csoportos öngyilkosságra rábeszéltek embereket. A szekta vezetője viszont nem lett öngyilkos.
Nekem a szobor kulcsszóra dobta fel a kérdést, egyáltalán nem lelkesedem a kategória iránt, sőt egy nagy viccnek tartom.
Amúgy ugyanaz a lényege, mint a vallásoknak, sok átlag alatti ember különleges szeretne lenni, erre a tudatra éheztek, és a vallás/ezotéria ezt megadja nektek. Azt hiszitek, fontos dolgoknak vagytok tudója,pedig egy frászt. Inkább tanulnátok, hogy valóban tudjatok. Az az igazi tudás! Nem az ilyen bemesélés.
11-es, én meg például ma azt álmodtam, hogy egy szalagavató partin vagyok. Fetrengek a földön, és lány mellém fekszik, és próbálna beszélgetni, de annyira részeg vagyok, hogy nem tudok felállni. Aztán ott hagy.
Ilyen eseményből valószínűleg milliónyi megtörtént már világszerte. Akkor sámán lennék?
Egy másik álom, amit szintén ma álmodtam: Jegyenyefákról. Egymás melletti, korhadt jegenyefák. De mögöttük volt egy másik fa is, ami sokkal nagyobb volt, mint a jegenyefák. Aztán jött három ember, és engem kezdtek el fényképzeni. Hirtelen lettünk vagy 100-an, és mindenféle csoportképeket készítettünk egymásról.
Na, akkor ez mit jelent? Én lennék a legújabb hírközvetítője Noénak, Mohamednek, és a Kongói mágusnak? Az elszáradt jegenyefák sok közelgő, látható vészre utalhatnak, az azok mögötti még nagyobb fa pedig egy még nagyobb, azok után következő veszedelemre? Az engem fényképező emberek pedig a múlt lidércei, akik az egoista énemet hányják a fejemre? És a megjelenő még több ember meg a világ túlnépesedésére utal?
Mondom, mindenbe mindent bele lehet magyarázni. De a valóság, hogy ezek csak a tudatalattim kaotikus kondérjából 1-1 kanálnyi felszivárgott impulzus. Ezek az álmok... Sajnálom, ha ezekbe valaki többet lát... Inkább csak tiszteljétek a színes elméteket, ami ilyesmikre képes, és örüljetek az álmoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!