Álom. Mit jelenthet? Sámánok (vagy táltosok), szobor, kis méretű élőlények, cipő. Bővebben lent.
Egy szemben lévő fal mellett sámánok énekeltek.
Kezdetben mintha ember méretűek lettek volna.
De aztán olyan volt, mintha fából lennének faragva és nem emberi nagyságúak, hanem kb 25-30 cm-esek.
Volt több csoport.
Úgy tudtam, hogy a csoportok nincsenek annyira jóban egymással és ez érthetetlen, fájó volt számomra.
Az egyik csoport tagja odament a másik csoporthoz, amin meglepődtem és az, hogy odament, reménykeltő volt. (Abból a szempontból, hogy akkor azt gondoltam, hogy talán nem helyes a korábbi értesülésem és mégis jóban vannak.)
Mi szemben voltunk azzal a fallal.
Aztán még több ilyen kisebb méretű élőlényt láttam, ők már nem sámánok voltak és nem fából lévőnek látszottak.
Kérdeztem valakit - talán anyámat - hogy ezek igazi élőlények?
Azt hiszem, hogy aki válaszolt, azt mondta, hogy igen.
Akkor megpróbáltam én is odatenni egy kis szobrot, oda is tettem, de az a szobor valamivel magasabb volt, mint az ottani többi élőlény.
Eközben derült ki számomra, hogy apám is ott volt, balra a hátam mögött.
Valamit szólt - talán kérdezett hangosan - ez kissé kínos volt, és még akkor helyeztem el ott a szobrot és addig jó lett volna, ha csendben marad - az valami tiszteletteljes dolog volt, hogy odatettem a szobrot.
Aztán volt valami újság ott és talán apám vmi cipőről kérdezett, amit talán én készíttettem, tehát csináltattam.
És valakinek mondtam, hogy kellemes karácsonyt, pedig régóta nem tartjuk a karácsonyt.
De ez azt hiszem, hogy már máshol játszódott.
Ébredés után jutott eszembe, hogy tényleg, elkezdődött az adventi időszak. (De azért még nincs karácsony.)
Miket jelenthetnek ezek?
Úristen, én is láttam ugyanezt a fallal
meg a sámánokkal pár napja álmomban !!
#2. Szia! Ezt komolyan írod? Ha igen, akkor érdekes és különös. Szerinted mit jelenthet?!
Neked mi volt a szereped a jelenetben?
#5. Köszi. Az biztos, hogy nagy dolog készülődik.
Tudsz írni privát üzenetben, hogy te mivel foglalkozol?
Mit gondolsz arról, hogy ugyanaz volt az álmunkban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!