Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthetett?

Mit jelenthetett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Régebben álmodtam de nagyon ritkán még eszembe jut ez az álom. Kicsit halványak az emlékeim de a lényeg azért megmaradt. Sivatagos helyen lehettem arra emlékszem menekültem mert oroszlánok kezdték el ,,mészárolni" az emberiséget. Végül kiderült nem volt miért félnem. Mert nem bántottak.Ettől függetlenül félelmetes volt az egész.Hozzám szólt az egyik oroszlán. Nagyon erős mély hangon és elmagyarázta miért bántják az embereket. Ezután nem emlékszem már semmire. Mit jelenthetett?

2022. nov. 25. 22:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jó embernek érezlek, de benned megvan az a szándék, törekvés, ami másokban nem biztos. Talán ezért is küldték neked ezt az álmot, mert fogékony vagy rá. Azt javaslom, hogy inkább a saját lelkiállapotoddal törődj, mert ha te rendben vagy, az másokra is hatással lesz. Mindenki sepregessen a saját portáján. A világban nagyon az egó uralkodik, aminek motorja az ösztönök, sokan még belátásra sem képesek, mert hiányzik belőlük az ehhez elegendő intelligencia! Úgyhogy ebben az értelemben csak magaddal foglalkozzál! Aztán ha szerencséd van, küldik a további teendőket! 😉
2022. nov. 27. 23:01
 12/12 A kérdező kommentje:
A virágok völgyében élnek a szavaid.😊 Köszönöm Neked.😊
2022. nov. 27. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!