Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthetett?

Mit jelenthetett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Régebben álmodtam de nagyon ritkán még eszembe jut ez az álom. Kicsit halványak az emlékeim de a lényeg azért megmaradt. Sivatagos helyen lehettem arra emlékszem menekültem mert oroszlánok kezdték el ,,mészárolni" az emberiséget. Végül kiderült nem volt miért félnem. Mert nem bántottak.Ettől függetlenül félelmetes volt az egész.Hozzám szólt az egyik oroszlán. Nagyon erős mély hangon és elmagyarázta miért bántják az embereket. Ezután nem emlékszem már semmire. Mit jelenthetett?

2022. nov. 25. 22:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Jobban kellett volna figyelned az oroszlánra. Ezt is elmondta...
2022. nov. 25. 23:04
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásod!
2022. nov. 25. 23:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Az ösztöntermészet erejét hivatott kifejezni. Ha felfalja az emberiséget, akkor az azt jelenti, hogy az emberek a saját ösztönviláguk áldozataivá válnak. Biztos hallottál olyan történetekről, amikor az ember nem tud bánni a saját erejével és az a vesztét okozza. Ilyen egy gyorshajtás, amikor nem lépsz le a gázpedálról, annyira csábít a száguldás ereje, de elveszted az irányítást az autód felett és belecsapódsz a falba. Vagy feszegeted a saját határaidat, például megmászod a Mount Everestet, holott tudod hogy nem vagy rá képes és lezuhansz! Az oroszlán akkor szokta felfalni az illetőt, ha az nem bánik jól a saját erejével. Próbára teszi őt, de ha nem megy át a próbán, akkor szétmarcangolja! Ezt szimbolikusan kell érteni.
2022. nov. 27. 17:52
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, elgondolkodtató.🙂
2022. nov. 27. 21:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Egyet elfelejtettem elmondani, talán az is fontos hogy ez az oroszlán álmomban az emberi gonoszságot hozta fel mikor beszélt arról miert bántják az embereket.
2022. nov. 27. 21:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Mindjárt gondoltuk! 🙂 Az oroszlán nem csak az ösztönvilág szimbóluma, de őrző is! Csak úgy nem fog bántani, mert nem rossz és nem az a heppje hogy embereket marcangol szét. Ez ugyanolyan, mint az érettségi vizsgán: vagy átengednek vagy nem. Ha buta vagy, akkor elbukod a próbát, ekkor jönnek szimbolikusan az oroszlánok és szednek szét. Vannak oroszlánszelídítők, nagyszerűen értenek a ragadozókhoz, mert ismerik az ösztöntermészet minden csinját-binját. Tudják hova nyúljanak, ezért nem fogják őket bántani ezek a ragadozók. Tehát aki tud bánni az erővel és a tudással, annak nem eshet bántódása! Úgyis mondhatnánk, hogy tiszteletet vív ki magának!
2022. nov. 27. 22:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod és az időd.🙂
2022. nov. 27. 22:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Sokan nem is gondolják, hogy mennyire fontos ez az álom. Ez egy figyelmeztetés és talán te lettél erre kiválasztva, hogy rajtad keresztül nyilvánulhasson meg. Nevezhetjük jósálomnak is. A külvilágban is egyre jobban meg fog nyilvánulni! Ez azt jelenti, hogy az emberiség nem a jó irányba halad és önnön magát fogja elpusztítani az ösztönei által. Ha körülnézünk, láthatjuk hogy minden esély megvan rá!
2022. nov. 27. 22:24
 9/12 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled amiről írtál. Én nem érzem kiválasztottnak semmire sem magam nem is szeretnék ilyen szerepben mozogni. Inkább arra gondolok talán sokat foglalkoztatott néha még mostanában is ha időm engedi hogy gondoljak arra mi vagy ki az ember? Mit jelent a gondolkodni, érezni, mi célt szolgál, ha nem a jóra használjuk tudatosan minden helyzetben? Utóbbi fontos mondat nekem mert a rossz érzés vagy gondolat mindnyájunkban megjelenik, de te és én döntöm el hogy szeretném- e hogy az jóként jelenjen meg az életemben vagy sem. Nyilván egy ilyen csata belül nem egyszerű az embernek ha magával kell megvívnia olykor, de a tudatosság megérteti hogy amivel jót tehetek az csak jó lesz! Ebben nekem most így a világon minden benne van!
2022. nov. 27. 22:33
 10/12 A kérdező kommentje:
Egyszer hallgattam egy videót amiben egy bölcs indián beszél arról az egyensúly része a jónak a rossz is! Talán amit tesz az ember az élettel az emberi élettel egy egyensúlyt próbál vele fenttartani.Ebben a jó és a rossznak benne kell lennie. 🙂 Így volt érthető ez a filmben.🙂Nem tudom igaz.🙂
2022. nov. 27. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!