Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Honnan tudhattam? Megjegyezte...

Honnan tudhattam? Megjegyezte az agyam?

Figyelt kérdés
A múltkor álmomban megátkoztam valakit, velem szemben ült egy másik asztalnál. Ő erre gyorsan sót szórt maga elé! - Gondolom azért hogy ne fogja meg az átok. Haraggal átkoztam meg őt a szemébe! Régen ellopta a pénztárcámat, a vonaton, együtt utaztunk. Elmentem pisilni, nagyon naiv voltam még akkor, kb 15 éve. Ő addig ellopta, akkor kaptam a legjobb fizetésemet. Személyi igazolványommal, mindennel együtt. Uncsi tesóm. De honnan tudhattam a sóról? Igaz, hogy láttam régen egy filmben hogy sóval védték be magukat, egy démon ellen. De ennyire megjegyezte volna az agyam?

2022. nov. 22. 14:34
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Meg, persze. A tudatalatti nagyon sok olyan információt elraktároz, amit te magad már rég elfelejtettél. Álmokban ezek a dolgok előjöhetnek ugyanúgy.
2022. nov. 22. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!