Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ha több lány azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha több lány azt mondja rám utalva hogy: Megint megjegyeztünk egy nevet! ?

Figyelt kérdés
2022. jún. 15. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ennél több kontextus kellene.

Valami nagy baromságot csináltál és utána mondták, vagy egy nagyon menő hőstettet csináltál és utána mondták?

Nem mindegy...

2022. jún. 15. 13:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit csináltál, amire ezt mondták?
2022. jún. 15. 15:31
 3/6 A kérdező kommentje:
2. Ez az érdekes... Annyi történt hogy bejelöltem max
2022. jún. 15. 16:09
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Picit negatívnak tűnik:((
2022. jún. 15. 16:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mikor, hol, pontosan kik? Bocsi, de ezt enélkül honnan kéne tudnunk?
2022. jún. 15. 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem,ha csak bejölted, és ennyi volt az össz-vissz; ami történt

Hát,na, szóval,én arra gondolnék, hogy lehet, hogy pl nem is ismeritek egymást , nem is beszéltetek még, csak pl valamelyikőtök össze-vissza jelölget; lehet, hogy ő meg összevissza elfogad jelölgetéseket;ha kell neki a több ismerős; hogy minél nagyobb számú ismerőse legyen neki;

de pl nem gondolná, hogy utcán beszélgetnétek,vagy valahol bárhol, a folyóson, vagy tényleg akárhol; akkor akár köszönnétek is egymásnak.

Szal hogy ismeretlenül jelölgetés; tudja a nevedet, azt annyi.

De pl nem tud rólad semmit; nem tudja mik a kedvenc dolgaid.

stb én erre tippelnék. Hogy lehet, hogy pl téged ,,divatbóljelölgetőnek" gondol; és ha meg ő elfogadta, akkor meg ő saját magára is utalhatott,hogy ő meg "divatból elfogadta; ha már bejelölték". Vagy lehet, hogy bejelölted, de nem jössz be neki; és akkor csak megjegyzi a neved; és innentől nem érdekled; ennyi . Sőt, az se biztos, hogy direkt jegyezte meg a neved; csak véletlenül (vagy akár idegesítő - módon is véletlenül) az agyában maradt / emlékezetében ragadt. Szóval hogy realizálta, hogy már tudja a neved, és nem akar veled foglalkozni. Nem kíváncsi rád.

De lehet,hogy csak arra értette, hogy még nem ismer; de szerintem ez inkább negatív; hogyha ilyen megjegyzéseket, kijelentéseket tesz; amivel érdektelenséget fejez ki; nem érdekli, hogy a név mögött ember is van.

2022. jún. 17. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!