Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha több lány azt mondja rám utalva hogy: Megint megjegyeztünk egy nevet! ?
Ennél több kontextus kellene.
Valami nagy baromságot csináltál és utána mondták, vagy egy nagyon menő hőstettet csináltál és utána mondták?
Nem mindegy...
Szerintem,ha csak bejölted, és ennyi volt az össz-vissz; ami történt
Hát,na, szóval,én arra gondolnék, hogy lehet, hogy pl nem is ismeritek egymást , nem is beszéltetek még, csak pl valamelyikőtök össze-vissza jelölget; lehet, hogy ő meg összevissza elfogad jelölgetéseket;ha kell neki a több ismerős; hogy minél nagyobb számú ismerőse legyen neki;
de pl nem gondolná, hogy utcán beszélgetnétek,vagy valahol bárhol, a folyóson, vagy tényleg akárhol; akkor akár köszönnétek is egymásnak.
Szal hogy ismeretlenül jelölgetés; tudja a nevedet, azt annyi.
De pl nem tud rólad semmit; nem tudja mik a kedvenc dolgaid.
stb én erre tippelnék. Hogy lehet, hogy pl téged ,,divatbóljelölgetőnek" gondol; és ha meg ő elfogadta, akkor meg ő saját magára is utalhatott,hogy ő meg "divatból elfogadta; ha már bejelölték". Vagy lehet, hogy bejelölted, de nem jössz be neki; és akkor csak megjegyzi a neved; és innentől nem érdekled; ennyi . Sőt, az se biztos, hogy direkt jegyezte meg a neved; csak véletlenül (vagy akár idegesítő - módon is véletlenül) az agyában maradt / emlékezetében ragadt. Szóval hogy realizálta, hogy már tudja a neved, és nem akar veled foglalkozni. Nem kíváncsi rád.
De lehet,hogy csak arra értette, hogy még nem ismer; de szerintem ez inkább negatív; hogyha ilyen megjegyzéseket, kijelentéseket tesz; amivel érdektelenséget fejez ki; nem érdekli, hogy a név mögött ember is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!