Mit jelenthet ez az álom? (bőv. Lent)
Nagyon furcsa álmom volt. Azzal a sráccal álmodtam akivel a nyaramat töltöttem. Elég közel kerültünk egymáshoz, igaz nagy a távolság a kettőnk lakhelye közt. Nehéz volt hozzá közel kerülnöm. És az volt az álmomban, hogy szavazni voltam. És egyszer csak megjelent. Odajött és nagyon örült nekem, megölelt, és mondta mennyire hiányzom neki. (Valóságban nem ilyen.) Odakeveredtem hozzájuk a házukba, nem volt otthon senki. Volt rá alkalmam hogy belenézzek a személyes dolgaiba (e-mailek, telefonok, stb..) de nem tettem meg mert tudtam hogy nem szabad, és így hátha még jobban megbízik bennem, lehetőséget is adott rá, hogy belenézzek de akkor sem tettem. Bementem a szobájába. Egy nagyon apró kis ajtaja volt, de nagyon nehezen bemásztam. És bejött Ő is hozzám. Feküdtünk az ágyon átölelt szorosan. (Imádom ha átölel, mindig így búcsúztunk) És ekkor az arca helyén az édesapám arcát láttam! De csak ha megölelt. Lent a családja várt, és mondták hogy nagyon csendes vagyok, és hogy teljesen befogadtak már a családba, a fiú csak jókat mesélt rólam. Megjelentek ekkor az középiskolás osztálytársaim, és mint ha házibuliba jöttek volna rögtön zabálni kutakodni kezdtek, próbáltam őket leállítani, végül sikerült elküldeni őket. Ezért ismét csak jobban megszerettek a szülei a fiúnak. És itt felébredtem.
Lehet valami köze ennek az álomnak az édesapámmal való kapcsolathoz, illetve a fiúval való kapcsolatomhoz? (A fiúval terveztük, hogy oda költözök én is hozzá a városba, igaz kb 2 hónapja ismerjük egymást.)
Remélem érthető volt. és köszönöm ha elolvastad. :)
Várom válaszaitokat!
Lehet h édesapád látod a fiúban..
Egyébként a történethez kapcsolódóan, én egy hasonló fiú vagyok aki nyáron ismerte meg azt a bizonyos lányt,(lehet pont téged :P )kb 2 hónapja, Ha téged Edinának hívnak akkor tudod ki vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!