Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Öngyilkosokról álmodtam, mit...

Öngyilkosokról álmodtam, mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Egy öregemberrel voltam, aki egy kikötőbe vezetett. Velem volt az egyik régi jó barátom is, aki meg akart halni. Hirtelen egy lávafolyóhoz értünk, amibe egy vascsúszdán lehetett lecsúszni. A férfi nyakig becsomagolta a barátomat és rátette a csúszda elejére. Mellette még pár ember bekötözve várta a halált. A férfi meghúzta a kart és mindenki belezuhant a tűzforró lávába. Irtózatos üvöltéseket hallottam, egy pár másodpercig. Aztán minden elcsendesedett. Meghalt mindenki. Ezek után és is meg akartam halni. Engem még nem csomagoltak be, hanem adtak 5 kis üveget, amiben 5 különböző port kellett magammal vinnem. Nem tudom mi volt benne.

Elmentünk egy országútra, ahol a többi elítélt várta a buszt. Elkezdtem beszélgetni az egyikkel, nagyon zavarodottnak tűnt. Elmesélte miért akar meghalni.

Na ez mit jelenthet?

2010. szept. 29. 06:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt, hogy hülyeséget álmodtál.
2010. szept. 29. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!