Álmomban néha tudom, hogy álmodok, megpróbálok felkelni, de nem sikerül csak nagyon sokára.Egész nap ettől félek és nem merek elaludni este.Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
2022. nov. 1. 21:32
1/10 anonim válasza:
Ha nem tudod megmozdítani a tested akkor lehet, hogy alvásparalízised van.
2/10 anonim válasza:
Válaszd álmodban a halált, vagy próbáld nagyon akarni hogy felkelj.
3/10 anonim válasza:
Idővel elmúlnak az ilyen álmaid. Addig is beszélgess erről a barátaiddal, kollegákkal (és várd a válaszainkat).
Ha magadtól nem tudod legyőzni (aligha, különben nem írtad volna ki a kérdést), akkor beszélj pszichológussal.
4/10 A kérdező kommentje:
Már nagyon régóta álmodok így, nem minden nap de gyakran. Régebben szerettem ilyet álmodni mert tudtam,hogy megtudok csinálni bármit.Egyszer mikor éppen ilyet álmodtam meguntam és megpróbáltam felkelni,de nem sikerült csak nagyon sokára azóta ettől félek.
2022. nov. 6. 17:15
5/10 anonim válasza:
Ez alvászavar, alváslaborba kéne menni vele.
6/10 A kérdező kommentje:
mi az alváslabor?
2022. nov. 16. 19:12
7/10 anonim válasza:
Ott ki tudják vizsgálni az alvásproblémákat.
Háziorvos beutalhat.
8/10 Tudi333 válasza:
Gondolkodj! Akkor egyből felébredsz! Pl egy egyszerű összeadás vagy szorzás! 5x4 mennyi? Ebben a pillanatban fel fogsz ébredni. Ez legyen benned, erre koncentrálj ébren is párszor és akkor álom alkalmaval is feljön majd ez benned és azonnal felébredsz!
9/10 anonim válasza:
Nézz egy pontra sokáig attól felébredsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!